Godine nas obrade različito – Nekom postane važno s kim će leći, a nekom s kim će se probuditi

Očigledno smo gledali na svet sa različitih tačaka – Ili smo sa iste tačke gledali različite svetove?

1) Ljudi su kao školjke – moraš ih otvoriti na hiljade da bi pronašao biser. 2) Možda nisam maher da odmah procenim ljude, al’ puštam da im jezici odrede mesto u mom životu. 4) Izmislili su milion načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi.

5) Ne… Nismo mi bili ljubavnici… Nikad. Samo smo se ponekad malo gledali, kad nas nisu gledali… I to je sve. Oboje smo nosili na lančiću po polovinu jedne davno polomljene tajne, ali nismo pokušavali da je sastavimo, ko zna zašto…

6) Oni koji su uspeli da vrate osmeh na lice onome na kojem još uvek ima tragova suza, samo oni znaju kako je to dobar osećaj. 7) Ja sam neko sasvim običan, manje bitan, samo jedna mala duša na ovome svetu, ali opet, ja sam neko ko je ceo svoj svet video u tebi.

8) Godine nas obrade različito. Nekom postane važno s kim će leći, a nekom s kim će se probuditi. 9) Nije nju prijatelju zabolelo to što ne može biti srećna sa drugim. Nju je zabolelo to što ne može biti srećna sa tobom.

10) I uvek ostaje ona osoba koje ćeš ostati željan celog života i onaj strah dok brojiš pobede i poraze. Nekim pričama o ljubavi, uvek fale poslednje stranice. 11) I znam da ona, negde tamo, isto pati. Al’ jebeš ga, nije nam se dalo.

Izvor: Infpult