Izaberite 1,2 ili 3 i otkrijte koja šamanska životinja ima uticaj na vas

Šamani vrlo blisko surađuju sa svim aspektima prirode ; elementi, vrijeme i različite životinjski duhovi koji dolaze u njihove snove, kao i svakodnevnom životu.

Nakon što odaberete životinju koja zove vašu dušu, energija ove životinje će raditi s vama u vašem životu kako bi vam pomogla tokom vašeg putovanja.

MAČKA

Mačka je u stanju vidjeti istinu izvan iluzije, nezavisna je i vrlo je pažljiva.Pomoći će vam u situacijama u kojima mogu biti lažne informacije koje vams e prikažu.Pomoći će vam da dešifrirate istinske činjenice tako da idete unutra i da se ne oslanjate na druge podatke.Ona vas potiče da ne otkrivate sve vaše kartice, držite ih u neizvjesnosti!

ZEBRA

Zebra preferira da bude divlja, odbija pripitomljavanje i iako živi u stadu s drugim zebrama, čuva svoju individualnost svojim jedinstvenim prugama.Možda je vrijeme tražiti zajednicu istomišljenika koji su suosjećajni sa članovima unutar njihove zajednice.Vi ste bili Pustinjak predugo, vrijeme je da potražite svoje pleme.

SOVA

Sova je izuzetno intezivna, ima sposobnost da vidi šta drugi mogu predvidjeti, a često je glasnik promjena u životu.Prilikom rada s medicinom sova, neophodno je biti svjestan suptilnih znakova i promjena u životu.Svakako odvojite vrijeme na kraju dana kako biste razmišljali o znakovima i simbolici koje ste primili tokom dana.U to doba može biti nekoliko noći bez spavanja, zbog sovine prirode.Umjesto da se pokupate vratiti an spavanje, pažljivo slušajte savjet mudre stare sove.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.