Izaberite simbol i vidite šta vaša podsvijest otkriva o vašoj ličnosti

Simbol je moćan alat magije.To je arthetip duboko zakopan u univetzalnom tlu podsvijesti ljudske rase.

Stoga, čarobne snage simbola dobijaju svoju moć od svake podsvijesti ljudskog bića, povezivajući ih na nevidljiv ali ipak neraskidiv način.

  1. Oko Horusa

Ako izaberete oko Horusa vaša aura pod hitno treba zaštitu.To je personifikacija Horusove osvete prema Setu koja je destabilizirala vladavinu njegovog oca, Osiris.U suštini Bog(Bogovi) nas uvijek posmatraju i KArma nikada ne spava.

Šta da radite : Pozovite božanske snage Svjetlosti da vas zaštite.Možete pozvati vašeg anđela čuvara i zatražite savjet i pomoć.Takođe možete izvoditi male rituale izlječenja kako biste očistili negativnosti.

  1. Lavirint

Lavirinti su stvoreni kako bi zaštitili ono što živi u središtu, u mitu Minotaura.Pokušavajući dešifrirati simbol možemo reći da nam Lavirint pomaže da pronađemo pravu prirodu, spiritualni centar.Lavirint je kreiran da zavara lutke i demone zarobljavajući ih u svom središtu.Ako vas lavirint zove, onda morate pronaći svoj unutrašnji centar.

Šta učiniti : Ako je Lavirint vaš izbor onda ste se vjerovatno izgubili u posljednje vrijeme.Naporan rad, iscrpljujući život odvojili su vas od vašeg duševnog dijela.Svakako morate pronaći svoj unutrašnji mir.Trebate tražiti svoje duhovno središte.

  1. Trozubac

Iako je trozubac demoniziran od strane hrišćanskog naroda, zapravo taj isti simbol, je simbol obilja, blagoslova i čarobnog alata za uklanjanje svih strahova.Poseidon je bio jedan od najjačih bogova grče religije.Ako odaberete Trozubac, tada morate protjerati vaše strahove .

Šta učiniti : Morate proglasiti svijetu da se ne bojite!Koristite moć Trozubca da protjerate strahove.

  1. Triskelion

Broj tri je uvijek smatran kao čaroban .U triskelionu stupovi našeg tijela su moćne sile promjena, prevladavanje poteškoća i preskakanje fizičkih i duhocnih prepreka.

Šta činiti : Dodirnite sunčeve snage da biste stvorili matricu svijetle energije.pomoći će vam da podignete vibracije.

5.Uroboros

Ako odaberete Uroborus, morat ćete iskren pogledati svoju Karmu. Morate napraviti neke promjene budući da ste zarobljeni u beskrajnoj petlji gdje se ništa nikad ne mijenja. Zašto se to ne mijenja? Zato što ne želite promijeniti. Razbijanje kruga Ouroborusa / Uroborusa je razbijanje kruga utjelovljenja i ulaska u blagoslovljenu Nirvanu.

Što učiniti: na više primjenjiv način, naći ono što rade krivo i iznova i iznova i promijeniti ga – možete baci čaroliju čišćenja karme!

6.Skarabej

Skarabeji su kukci.Oni polažu jaja u mrtva tijela drugih životinja, ili možda i buba. Od mrtvih i otpadaka,  se pojavljuju živi i zato su drevni Egipćani vjerovali da dolaze iz mrtvih, od podzemlja ili da se sastoje od Podzemlja. Zato, ako odaberete ovaj simbol, morate usmjeriti mudrost vaših mrtvih predaka.

Skarabej je također povezan s uskrsnućem, ponovnim rođenjem i reinkarnacijama. Zbog  povezanosti s Ra, Phoenix i Rebirth,  vrlo su značajni simboli korišteni u zdravlju i dugovječnosti čarolija. Ako odaberete Skarabej, onda ste žedni za vitalitetom.

Što učiniti: ako je to vaš izbor onda morate pronaći način da napunite svoju energiju. Vjerojatno biste trebali početi jesti zdravije i obnoviti članstvo u teretani. Ako vas neki simptomi smetaju, posavjetujte se sa svojim liječnikom. Scarab je poziv da potražimo sebe, ali također ne zanemarimo svoje mrtve pretke.

 Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.