Ja sam tačno tamo gdje trebam biti..

Mogla bih napraviti popis stvari koje pokušavam promijeniti na sebi. Bilo da izbacujem određenu hranu, da jedem samo kad sam gladan ili držati moj jezik za zubima kada netko kaže nešto što doista boli. Mogla bih provesti cijeli život i prikupljajući dijelove sebe.

Znam da bih mogla prestati davati srce ljudima koji vjerojatno ne bi činili isto. Znam da mogu raditi više i provesti više vremena sa svojim roditeljima. Znam da mogu više studirati i ići u crkvu više. Ali ponosan sam i na ženu koja sam postala. Znam da sam osjetljiva i lako se oulijedim .. ali mogu također uliti ljubav u drugu osobu, tako da ne bude povrijeđena.

Znam da bez obzira koliko je svijet mračan i zastrašujući, ja ću biti tamo kroz sve to. Znam da želim biti najbolja verzija sebe i jednog dana ću biti u gradu negdje i piti vino iz šalice za kavu.

Također znam da volim umjetnost iako ne mogu biti umjetnik. Znam da neću biti ista djevojka koju gledam u zrcalu. Znam da ću od ovog mjesta rasti. Počinjem putovanje zaljubljivanja u sebe. Odbijam dobiti napade anksioznosti i pitati se zašto nisam dovoljno dobar. Ja sam tako uzbuđena da se zaljubim u sebe i radim male korake kako bih došla tamo. Počinjem bilježiti više i razgovarati s Bogom više.

Prije dva dana napisala sam popis kvaliteta koje želim u mom budućem mužu i prijateljima. Potom sam pogledala taj popis i pobrinula se da utjelovljujem sve te vrijednosti i dijelim iste kvalitete. Ne želim da jedna osoba popuni rupe u meni. Želim biti toliko potpuna da ne trebam nekoga ko će me učiniti posebnom. Želim vidjeti ljepotu bez komplimenta ili zrcala. Blagoslovljena sam što sam žena koja sam sada čak i s popisom nedostataka. Ja sam tamo gdje trebam biti i ne mogu dočekati da vidim gdje odlazim odavde.

 

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.