Jaka žena odlazi kad se osjeća nepoželjnom – Ona nikada ne moli za ljubav

Mnoge žene su se našle u situaciji da moraju birati između prekida veze ili pokušaja popravljanja iste. 

Selidba iz emotivnog razloga je teška, ali i dalje se nadaš da u partneru ima nešto dobro. Nažalost, shvatiš da se to neće dogoditi. Već si prošla kroz slično iskustvo. Zaljubila si se u savršeno izgledajućeg muškarca. Bio je džentlmen, govorio prave stvari i ti si razvila osjećaje prema njemu.

Znala si da postoji veza između vas. Trudila si se da se ne zaljubiš, uzela si vremena, nisi otkrila sve o sebi, dala si mu priliku da te prouči. Onda kada si bila sigurna da je sve stvarno, odlučila si se potpuno predati, ali on se odjednom počeo udaljavati. 

Postao je hladan, nervozan i ignorisao te je baš kada si mislila da je sve ozbiljno između vas. Odjednom je počeo ignorisati tvoje poruke i opravdavati se zašto ne može ići tamo gdje ste se dogovorili. Počela si se nadati i planirati zajedničku budućnost, ali je on dokazao da je isti kao i svi ostali – sebičan i nezreo.

Opustila si se, a on te razočarao. Sada si ljuta na sebe jer misliš da bi ovaj put stvari mogle biti drugačije. Razmišljaš da mu sve kažeš i izliješ svoje srce. Želiš ga pitati zašto je odlučio pobjeći i zašto nije podijelio svoje osjećaje. Ali moram ti reći ono što vjerojatno već znaš: on ne zaslužuje tebe! 

Zašto? Jer si jaka žena koja nikada neće moliti za ljubav. Pusti ga. Na kraju krajeva, on je samo kukavica koja se boji svojih osjećaja i ne može ih priznati. Ne moraš trčati za njim da bi vidjela koliko vrijediš.

Tvoju vrijednost ne određuje muškarac koji se boji pustiti ženu blizu svog srca. On je samo dijete koje se krije iza praznih obećanja. Nemoj biti ta koja je dovedena do ovoga. Nemoj se spustiti na njegovu razinu. Shvati ovo kao znak da on nije za tebe i udalji se od njega. Tvoja sreća ne ovisi o njemu. Ako je on tvoj muškarac i srodna duša, ne bi pobjegao kada ti je najpotrebniji.