Jake žene nisu hladne, samo štite svoje srce

Mekano žensko srce je mistični dragulj koji drži sitne, sitne kristale unutar koji drže cijeli svemir iznutra. Iz perspektive muškaraca, sve je praznovjerno u usporedbi s čudesnim duhom ženske duše.

Ovo nije uvreda onima koji su rođeni kao muškarci, ali to je samo razlika koja čini svijet tako lijepim i međuljudske odnose tako zanimljivim i intrigantnim. U ovom članku ćemo govoriti o emotivno jakim djevojkama koje se često čine emocionalno nedostupnima.

Napravimo ogromnu pogrešku ako tako vidimo stvari. Ona definitivno nije emocionalno nedostupna ako se odlučila zaštititi. Možda ima veliko i meko srce, ali još uvijek koristi zaštitni zid kao zaštitu.

Ona je izgradila snažne zidove oko srca, ali duboko, samo želi biti shvaćena i voljena, a ona i želi duboko i intenzivno dati srce. Potrebno je samo pravi muškarac da vidi kroz nju i voli je zbog onoga tko je stvarno.

Ova vrsta djevojke ne igra igre, ona je neumoljivo iskrena i izravna. Neće podnijeti nikakvo sranje, tako da bilo kakvi znakovi da vaše namjere mogu biti potencijalno štetne za njezinu dušu, a ona neće ni pokušati da vam daje svoje vrijeme.

Budite svjesni da nije hladna, ali ona je pametna i emocionalno stabilna. Ponekad, rane koje poduzimamo čine nas jačima i iskusnijima, tako da razvijamo nove obrambene mehanizme koji će nam spriječiti da imamo isti negativni doživljaj.

Međutim, ako pronađete put do srca i ako ste dovoljno jaki da dokažete da ste dostojni i iskrei ​​u ljubavi, vidjet ćete što znači imati odanog i potpuno posvećenog partnera. Ona će vam pokazati što je strast i podučiti vam misterije  ljubavi.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.