Jake žene su one koje odlaze..

Jake žene su one koje odlaze. One koje nikada ne ostanu zaleđene u svom osrednjem životu. One koje se guraju učiniti više. I biti više.

Jake su žene one koje ne prihvataju ne za odgovor. One koje dosežu zvijezde i nebo i sve planete, sve dok ne zgrabe ono što traže. One su one koje nikada nisu imale razloga reći ne, jer su tako snažno vjerovale u taj san.

Jake su žene vrste žena koje nikada ne prestaju. Nikada ne prestaju ići. Nikad ne prestaju tražiti. Nikada se ne prestaju boriti. Nikada ne prestaju vjerovati.

Nikada ne prestaju tražiti ljepši život. Tražiti više avantura i zalazaka sunca. Boriti se za njihovu vrijednost. Borba za njihov život smatra se važnim.

Jake su žene one koje ostavljaju prošlost za svjetlije dane njihove budućnosti. One koje u sebi nalaze snagu da puste.

Jake žene su one koje odlaze. One ostavljaju dječake koji im govore da nikada neće biti dovoljne.One napuštaju ljude koji su ih izdali. Ostavile su ljude koji su odbili vidjeti njihovu svjetlost.

Jake su žene one koje vjeruju. One će uvijek vjerovati. Vjerujte da dolaze bolji dani. Vjerovati da su dovoljni.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.