Jasni pokazatelji da više volite partnera nego što on voli vas – “Rijetko zainteresovan za vaše mišljenja”

7 znakova da više volite partnera nego što on voli vas. Koristite savjete za prepoznavanje slabosti u vezi.

Partner vam praktično ne postavlja lična pitanja; Osoba koja vas istinski voli sigurno će željno saznati što više o vama i vašem životu. Ako pokaže ravnodušnost, onda vas najvjerovatnije ne voli toliko koliko mislite.

Partner vam ne dopušta da osjećate da ste dio njegove budućnosti; Shvatate da niste dio budućnosti partnera, jer on obično pravi svoje planove bez vašeg učešća. Govoreći o budućnosti, vaša voljena osoba koristi “ja”, a ne “mi”. Naravno, osjećate se izostavljeno.

Sami radite na vezama; Uvijek šaljete prve poruke. Zamišljate kako provesti zajedničko slobodno vrijeme, priredite ugodna iznenađenja … Svi napori dolaze samo od vas. To je, naravno, iscrpljujuće.

Partner je rijetko zainteresovan za vaše misli i mišljenja; Zapravo, ono što kažete ili mislite nije važno za partnera. Vaše mišljenje, nažalost, ne tiče se osobe koju toliko volite. Partner ne uzvraća vaše romantične geste; Šapćeš mu riječi ljubavi u uho. Kupujete poklone … Međutim, zauzvrat ne dobivate istu pažnju.

Osjećate se iscrpljeno da stalno usrećujete partner; Uvijek vam se čini da vam je glavni zadatak generirati sreću u vezi. Ali najžalosnije je što se u ovoj uniji osjećate jadno. Ne osjećate se sigurno u vezi; Ne osjećate da zauzimate stvarno važno mjesto u životu partnera

infopult