Jasni znakovi da je muškarc izgubio interes, ali ne zna kako da vam kaže – “Uvijek je zauzet”

Evo 5 znakova da je zaista izgubio interes, a možda se on jednostavno ne usuđuje da vam kaže

Vi to sami osjećate; Vaša intuicija ne laže. U većini slučajeva istinu znamo i prije nego što se pojave dokazi, čak i prije nego što se usudimo sebi to priznati. Vaša intuicija će osjetiti kad nešto nije u redu, i trebate poslušati. Prestanite to nazivati ​​uzbuđenjem, uzmite ovaj unutrašnji nemir kao znak

Uvek je “zauzet”; Prestanite ga opravdavati kada to kaže. Svi smo zauzeti, ali ljudi uvijek pronađu vremena za ono što im je važno i ko je njima važan. Nije zauzet, samo ne želi da proba za vas i da nađe vremena

On se više ne šali s tobom; Možda ste već umorni od njegovih šala, a posebno od viceva, ali to je zapravo dobar znak. Ali ako je uvijek ozbiljan, onda su se njegovi osjećaji ohladili ili ne želi zuriti u vašu reakciju i sukob.


Jednostavno vas više ne zanima; Na početku veze, čak i u ranim godinama veze, znat ćete se, želite ovo. Ako ne pita više ništa, ne pokušava vas dublje upoznati, ako vam ništa ne kaže o sebi, tada je već naučio dovoljno da ne želi nastaviti vezu, ali možda još čeka bolju opciju.

Namjerno čini nešto što bi vas uznemirilo ili ljutilo; Možda ne provodi sate u odgovaranju na vaše poruke, iako se to ranije nije događalo, prkosno ne uzima ruku na ulicu, izmiče poljupcima, može biti nepristojan vama ili drugima ili može stalno sjediti na telefonu kad ste zajedno. Kao da vas namjerno ljuti, a možda je to zaista tako, i želi da ga ostavite sami.

Info Pult