Jasni znakovi koji pokazuju da imate dobrog muža – “Daje vam prostora da budete “svoja osoba”

Nikada neće nametati svoje mišljenje niti očekivati da razmišljate kao on

Uz njega se osjećate sigurno; U društvu dobrog muškarca žena se nikad neće osjećati nesigurno. Bez obzira na to je li riječ o nesigurnosti vezanoj za fizički izgled, način na koji treba odraditi neki zadatak ili osjećanja u vezi – pravi muškarac zna kako umiriti sve ženine sumnje i dileme.

Podiže vaše samopouzdanje; Dobar muškarac nikad se neće poslužiti manipulacijama kako bi dobio ono što želi ili kontrolisao način na koji njegova ljepša polovina razmišlja. On ne omaložava. Naprotiv, svojim ponašanjem podiže njezino samopouzdanje.

Daje vam vjetar u leđa; Dobar muškarac nikad neće ograničiti ženu u ostvarivanju svih njenih potencijala. Biće joj najveća podrška, a po potrebi i rame za plakanje. On neće dopustiti svojoj ženi da odustane od snova. Naprotiv, biće joj motivacija i nadahnuće.

Zna da trebate imati vremena samo za sebe; Dobar muškarac zna da je kvalitetan brak vječni kompromis između dvije osobe kojima je potrebno odvojeno slobodno vrijeme, samo za svoje interese. Štaviše, on vas podstiče da odvojite vrijeme samo za sebe.

Daje vam prostora da budete “svoja osoba”; Ako ga zamolite za savjet, daće vam svoje mišljenje. Ali, nikada neće nametati svoje mišljenje niti očekivati da razmišljate kao on. Previše vas cijeni da bi se tako ponašao. Vjeran vam je; Prevara mu ne pada na pamet, bez obzira je li riječ o fizičkoj ili emotivnoj prevari.

U njegovu životu ima mjesta samo za jednu ženu – vas. Uvijek ste mu na prvom mjestu; Na njega se možete osloniti u svim trenucima u životu – omiljena vam je osoba za proslavljanje lijepih vijesti, ali i dijeljenje teških trenutaka.

Izvor: Infpult