Jedan od najvećih preokreta ikada na planeti se događa sada: Budite u misiji!

Vjerujem da svatko ima MISIJU. I kada osjećate tu misiju, u svakoj ćeliji vašeg tijela i DNK. Vašem srcu i duši: ništa vas ne može zaustaviti!

Misija se može živjeti i danju i noću … Daje energiju i zaštitu. Ne uzima energiju. Morate se probuditi od dugog sna, svi smo spavali tijekom posljednjih 16.000 godina kao čovječanstvo. PROBUDITE SE.

Ovo je vrijeme kada svaki čovjek treba vidjeti i čuti pravu stvar. Zato učinite da svi vaši prijatelji i svi koje upoznate budu svjesni. Zajedno smo, cijelo čovječanstvo! Želim da osjetite i stojite u ljubavi prema sebi. Budite ljubav, budite dio promjene. Svi ste ovdje za promjenu.

Rođeni smo kao Slobodne duše u Slobodnom kosmosu, kao slobodna ljudska rasa – sa snagom iznutra i svi u istoj ljubavi i istom izvoru.

Zarobljeni smo, u strahu, novcu, ugovorima, sustavima i vođama ili knjigama koji nam govore što i tko smo i kako bismo trebali živjeti.

Osjetite energiju koja dolazi iz ovih riječi u vašem tijelu i osjetite aktivaciju. Probudite se, Vi ste ovdje s nama.

Rođeni smo kako bismo vodili sebe. Rođeni smo da slušamo naše srce. Rođeni smo živjeti u miru, jedinstvu, skladu i ljubavi prema svima nama. Najviše od svega: Sjećati se i reći istinu. O našem podrijetlu, o našem DNK, o pravom iscjeljenju i istinskoj mudrosti koja se podučava iz izvora.

Mi smo bili u zabludi, zarobljeni i daleko od “naše duše” dugo vremena.

Odaberite sada da prestanete živjeti u masovnom strahu. Vi ste jasni, moćni i povezani sa svojom biti. SADA. Svi smo povezani u srcu, i svi sada želimo PEOMJENU. Ovo je poziv na buđenje, kako biste došli do svoje svjetlosti. Vašeg potencijala. DA, osjetite ovu žurbu u svom tijelu. Sve počinje s VAMA.

PITAJTE VAŠE VODSTVO SADA:

“Pokaži mi moju misiju, želim biti u potpunoj kontroli i voditi misiju za koju sam rođen”. Pitajte za to, dajte sebi dopuštenje.

Također, kažite višem jastvu: “Ne želim više biti ovca, bit ću jedinstven i u vlastitoj energiji, neću dopustiti da mi kažu političari, mediji, reklame i negativni ljudi.

Prestajem pratiti druge – Ja ću voditi Moj put. Ja ću živjeti punom snagom, zaštitom, ljubavlju i dobiti sve alate za moju misiju. Zaustavljam se sa svim navikama koje crpe energiju, što mi nanose štetu. Vjerujem u sebe sada. ”

Milijuni ljudi čekaju ovo i molimo za ovo. Morate ustati za svoje odgovornosti.

Trebate raditi zajedno i širiti istinu i svoju svjetlost. Danas. Svi pjevači, autori, izdavači, umjetnici i novinari: počnite pisati istinu od danas. Počnite širiti i povežite čovječanstvo u istini. Trebamo vas.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice