Jednog dana, bit će vam DRAGO što ste OTIŠLI iz života nekih ljudi

Bit ćete ponizni i znati da su svi klišei ispravni i da vrijeme zaista liječi svaku ranu. Vi ćete živjeti svoj život onako kako želite da bude i dok ste zauzeti uživanjem u svakom trenutku, odjednom će vam sinuti da on više nije uporna misao koja vas progoni u svemu što činite.

Priznat ćete da od svih stvari na koje ste ponosni, jedna od njih je što ste imali hrabrosti da se udaljite od njega.

Izbrisati njegovu prisutnost potpuno iz vašeg života da ga ne možete naći čak i ako pokušate. Podignuti sve što znate i staviti prošlost iza sebe. Ukloniti svu toksičnost i dramu za potpuno novi početak koji vas čeka.

Jer ljubav kao što znate, ne bi trebala biti tako bolna.

Nije bez napora, ali to ne bi trebalo biti teško čak ni na početku. Nikad ne bi trebalo biti sumnje u njegov osjećaj za vas. Ne biste se morali nikada boriti za njega da bude s tobom. I to vam ne bi trebalo izazvati veliku količinu boli.

Ljubav prema vama je jednostavna. Znate šta  osjećate prema njemu i odlučni ste u svojoj odluci da budete s njim. Spremni ste za prevazilaženje bilo kakvih prepreka i prevladati nemoguće da biste bili s njim. Odlučni ste zaštititi ono što ste izgradili i nikada ne biste htjeli pustiti.

Ipak, on ne dijeli isti osjećaj kao i vi. Dok je vaša ljubav prema njemu čvrsta i jaka, njegova je neizvjesna i treperava. On nije u skladu s njegovim riječima i postupcima, ne znajući što je sljedeći korak i odgovoran je za vašu bol u srcu.

Dakle, kada ste pokušali sve što možete u ovom umirućem odnosu, mora postojati trenutak u kojem ste odlučili da je dosta.

Možda je taj trenutak kada pogledate u hladne oči svog nepoznatog ljubavnika dok brutalno razbija srce bez ikakve zabrinutosti. Ili kad ste bili na kraju snage pokušavajući spasiti ono što je ostalo od vašeg odnosa bez uspjeha.

Taj trenutak koji mijenja život je kad ste shvatili da se više nećete truditi jer nitko ne vrijedi te boli koju osjećate sada. Tek kad konačno vidite svoju vrijednost i prihvatite ono što vam govore vaši voljeni – da zaslužujete mnogo bolje. Kada počnete slikati život bez njega i dođe  vam taj osjećaj spokoja i jasnoće da ćete s vremenom biti sretniji nego prije.

To je onaj trenutak kada shvatite da će doći dan kada ćete biti zahvalni što ste otišli od njega i nikada se više osvrnuti.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.