Kad upoznaš nekog posebnog, možeš i očekivati da će se posebne stvari dogoditi

Nekad se radi o ljubavi na prvi pogled, kad odmah znaš da si upoznala nekog ko će ti promijeniti svijet, a nekad to shvatiš nakon određenog vremena. Kako god bilo, tvoja srodna duša će bitno uijecati na tebe i tvoj život, bez da to zapravo očekuješ. Jednostavno će se dogoditi, a evo samo nekih stvari koje ćeš primijetiti.

Sve dobiva novu notu

Nekako kao da je odjednom sve lijepo. Sunce sja i ti si sretna. Bez obzira je li ti dan bio loš i što su svi oko tebe možda tužni, tebi je baš lijepo i uživaš u životu. Upoznala si dečka koji te ispunjava i s kojim ti je lijepo. Možda ti se sve čini predobro da bi bilo istinito, ali tako je.

Uskoro će i sve ostale stvari početi imati više smisla. Odjednom će se događati samo lijepe stvari oko tebe. Odnosno, imat ćeš takav utisak. Istina je da su sve te stvari prisutne već neko vrijeme, samo ih nisi uočila. Sada kad si spremna prihvatiti lijepe stvari ih odjednom ih vidiš i osjećaš.

Srodna duša ti pomaže

On će ti pomoći u rješavanju dugo neodgovorenih pitanja. Pitanja čiji odgovor ne znaš već neko vrijeme. Čim kažeš svojem dragom što te muči, on će odmah uskočiti i zajedno ćete sigurno biti pametnije i brže, ali i bolje riješiti probleme.

Bolje se povezuješ s porordicom i prijateljima

Nekako kao da imaš više ljubavi prema drugima. Toliko si se jako povezala s jednom osobom da si shvatila kako je važno širiti ljubav i pokazivati je svojim najdražima. Počinješ provoditi vrijeme s porodicom i prijateljicama kad god možeš.

Ipak budi spremna da će postojati i one prijateljice koje neće odobriti vašu vezu i najbolje je da se od njih odmakneš. Ako ti prijateljice ne odobravaju srodnu dušu, onda je vrijeme da otiđu iz tvojeg života.

I drugi ljudi oko tebe se zaljubljuju

Kao da je tvoj primjer utjecao i na njih. Vide kako ti je lijepo i shvatili su da je moguće pronaći svoju srodnu dušu pa su se i oni upustili u sličnu avanturu. Ako dobro poznaješ prijateljice i znaš šta žele, čak im i ti možeš pomoći u potrazi, makar samo svojim pozitivnim mislima i iskustvom.

Cijeli tvoj svijet se promijenio

Osim očite promjene, a to je da imaš novu osobu u životu, promijenio se i način na koji gledaš na stvari i životne situacije. Shvatila si kako je sve moguće. Pozitivnija si, puna ljubavi i razumijevanja, a i bolje prihvaćaš tuđa mišljenja. Sve upravo zbog srodne duše koja je promijenila sve.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.