Kada kaže ‘volim te’ da li to stvarno i misli?

Ljubav može biti čudna stvar za sve one koji su uključeni u proces. Mnogo je obećanja napravljeno i dijeljeno, zbog čega je malo teško reći koja će obećanja trajati i koja ne. Ovdje imamo popis znakova kako da saznate da vas ne voli, čak i nakon što kaže te dvije čarobne riječi.

Zaboravlja stvari

Najbolji dio o ljubavi je da se sjećate svih stvari koje se dijele između vas. Međutim, ako se tip s kojim ste ne sjeća stvari koje podijelite onda su dvije riječi koje je rekao samo formalnost.

Uspoređuje vas

Umjesto promjene u vlastitom ponašanju, tip koji vas stvarno ne voli, nastavit će uspoređivati ​​vas s drugom ženom. Ne bi se mijenjao u sebi, ali uvijek bi pronašao načine usporedbe s drugima.

Izbjegava fizički kontakt

Fizički kontakt stvarno je neophodan za ljubav, a bez prisutnosti fizičkog kontakta ljubav zaista može biti malo nepotpuna za dvoje uključenih.

Ne poštuje stvari

Jedan od ključnih dijelova u ljubavi je voljeti i poštivati ​​stvari koje su bliske osobi u koju ste zaljubljeni. Ako volite gledati određenu seriju, ali on ne shvaća vaš izbor onda nije doista održao obećanje.

Nije zainteresiran za probleme

Odnos nije samo zabava i igre; tu su i mnogi problemi, a najbolja vrsta partnera radi na rješavanju tih problema za kretanje naprijed. Ako ne rješava probleme onda znate što je.

Mijenja vas

Umjesto da radi na sebi i provodi promjene u svom ponašanju, on stalno radi na mijenjanju vas i mijenjajući način na koji se bavite vlastitim životom. On vas mijenja kako bi odobrio svoje užasno ponašanje.

Stalno na telefonu

On vam ne daje potrebnu pažnju kada ste zajedno. On je uvijek na svom telefonu kada ste zajedno i jedva prilaže pozornost na ono što kažete.

Njegovi ciljevi su različiti

Njegovi su ciljevi različiti od vaših i čini se da ga jedva zanima uskladiti ih. Sve što njega zanima jest kratkoročni kontakt koji imate i nema dugovječnosti u planiranju koji on radi za vas.

Ne vjeruje vam

Dok on želi svo povjerenje s vaše strane, on nije spreman dati vam povjerenje koje vam je potrebno.

Nikada ne kaže ”izvini”

Izraziti izvinjenje ne ubije nikoga, ali to može učiniti čuda u vezi. Svatko može napraviti pogreške u vezi, zbog čega je ”izvini” čarobna riječ.

Želi prostora

Dok se neprekidno vrti u vaš osobni prostor, on uvijek zahtijeva prostor za sebe. Čini se da se uopće ne brine za vaše potrebe, a brine se samo o vlastitim potrebama.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.