Kada postoji telepatija između dva srca

Neki ljudi mogu komunicirati čak i kad ih okeani razdvajaju.Oni dijele sreću i bol i osjećaju se kao da žive u jednom tijelu.

Naša intuicija nam pruža moć telepatije, a jedna stvar koja najviše pojačava njezine moći je prava ljubav.

Kada duboko razumijemo i vjerujemo jedni drugima, onda se možemo povezati na dubokoj duhovnoj razini.

To je ljepota telepatije.Protivi se zakonima prirode,a ipak se osjeća tako prirodno.

Ako ste razvili telepatsku vezu s nekim, vjerujte mi, osjetit ćete svaku emociju koju ta osoba osjeća.

Možda ste primijetili da se ponekad naglo osjećate sretno bez ikakvog razloga, samo zato što je vaš partner radostan.

To se događa zato što vam je zaista stalo do njih, i zato razumijete i doživljavate stvari s njima na potpuno drugačijoj razini.

Telepatija daje osobi nevjerovatne moći percepcije.Dvije osobe koje imaju telepatsku vezu mogu lako shvatiti da li je jedno od njih depresivno ili usamljeno.

Zašto je to tako? Sigurno ste čuli zaljubljene ljude kako govore : ” Šta god ti osjećaš, osjećam i ja.”To nije samo besmislena rečenica.

Ima puno istine.Bezuslovna ljubav povezuje dvije duše zajedno.Dakle, ako jedno od njih rpolazi kroz teško vrijeme, drugo može osjetiti bol i raspadanje u dubini.

Telepatija pomaže ljudima da komuniciraju kroz osjećaje, misli, želje i mnoge druge načine.

Kada smo uronjeni u ljubav, često zamišljamo našeg partnera u napim snovima, jer duboko rezoniramo s njima.A najbolji dio je taj što ti snovi nisu nejasni, kao većina naših ostalih snova.Nevjerovatno su živi i očaravajući.

Tajni sastojak telepatije je čvrsto uvjerenje.Morate iskreno vjerovati u ljubav i ljubaznost i pokoriti svoj ego ako želite razviti ovu izvan zemaljsku vezu s nekim.Nepovjerenje uništava vašu sposobnost da volite.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.