Kada te najbolje stvari u životu pronađu

Možda se lakše pretvarati da nikad nismo bili više od stranaca. Možemo i dalje živjeti naše živote kao da se nikada nismo vidjeli.

Pitam se hoćeš li još uvijek misliti o meni koliko i ja mislim o tebi. Osjećam se kao da sam svaki dan razmišljala o tebi od one noći kad smo se upoznali.

Ti.

Ti si taj koji me naučio da vrijeme može značiti i ništa i sve odjednom. Saznala sam da ponekad najbolje stvari u životu dolaze u punoj brzini, bez obzira jeste li spremni za njih i da li ćete ih stići uhvatiti.Od tebe sam saznala da su neki ljudi ovdje samo mali dio vremena u velikom planu naših života, ali njihov utjecaj neće biti ništa manji.

Pokazao si mi koliko se život može promijeniti u samo jednom trenutku i da ponekad te promjene nisu uvijek najbolje. Jednostavan val može pokrenuti kretanje cijelog oceana i jedna pukotina može uništiti cijeli put.

Uživala sam jer sam mislila da si me trebao kako bi nastavio dalje.Ali u zadnje vrijeme, počela sam se pitati je li možda tama previše hladna, pa si tražio svjetlo i shvatio koliko ti bolje pristaje.

Bila sam tama za koju si mislio da ti treba, dok nisi shvatio da ne treba.

Nikada neću zaboraviti trenutak kad si mi rekao da ne tražiš ništa. Tvoj je ton sugerirao drugačije. Kimnula sam i rekla da znam. (Duboko u sebi, uvijek sam znala), ali ono što bih željela da ti kažem je ovo:

Ne moraš tražiti nešto da bi bi to našao.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.