Kada vidite neku od ovih životinja , svemir želi nešto da vam poruči!

Mnoge drevne religije I kulture asociraju životinje I ptice kao znakove o tome šta će se desiti u budućnosti.

 

1.Sova

 

Sove se asociraju sa Atinom, grčkom boginjom mudrosti. One predstavljaju da neke ogromne promjene idu ka našem putu, dobre ili lose. Budite pažljivi kada vidite sovu I obratite pažnju šta vam se trenutno dešava u životu..

 

2.Pauk

 

Paukova mreža simbolizira kako su sva ljudska bića povezana sa drugima, kao i sa okolinom.

Paukovi su takođe asocirani sa Atinom. Paukovi su obično viđeni kao znakovi koji nas podsjećaju na naše prijatelje. Mogli bismo sresti nekog starog prijatelja ili će nam naš prijatelj otkriti nešto veoma bitno. Uglavnom, paukovi su protumačeni kao nosioci dobre sreće.

 

3.Mačka

 

Mačke se smatraju da predstavljaju intuiciju. Kad god ugledate mačku da se pojavi niotkuda, to znači da je vrijeme da slušate vašu intuiciju šta želi da vam kaže. Mačke takođe štite naš dom od zlih sila I duhova.

Različite boje mačke mogu simbolizirati različite stvari:

 

Bijele mačke: povezane su sa plodnošću (fertilitetom) I promjenom u romantičnom životu.

 

Narandžaste mačke: povezuju se sa duhovnošću I čovjekovim postojanjem.

 

Crne mačke: povezuju se sa mudroćom I promjenom u sreći ( može biti loša sreća ili dobra)

 

4.Vrana/Gavran

 

Vrane su viđene kao nosioci smri I loših vijesti. Kako god, one takođe simbolizuju istinu. Vidjeti gavrana ili vranu može značiti da ćete saznati neku novu istinu o vašem životu. To znači da ste spremi prihvatiti tu istinu od viših sila..

 

5.Jelen

 

Oni su povezivani sa grčkom boginjom mjeseca – Artemidom. Jelen simbolizuje da ste pod okom Boga I da Bog zna za vaše bolove I problem. Trebali biste držati vašu glavu visoko I suočiti se sa svim sa dostojanstvom.

 

6.Zec

 

Budući da se zec viđa u proljećno vrijeme I da se množe veoma brzo, oni simbolizuju plodnost I izobilje u životu. Oni su takođe smatrani za donosioce sreće. Kada vidite zeca, to znači da vam se sprema dobra sreća.

 

7.Gušter

 

Da li znate da gušter, kog se većina boji I bježi od njega kad ga vidi , zapravo simbolizuje svijer snova? Trebali biste početi obraćati pažnju na vaše snove ako ste viđali mnogo guštera u zadnje vrijeme. Možda bi bilo najbolje da počnete zapisivati vaše snove. Moguće je da ćete otkriti neke više istine.

8.Zmije

 

Zmije su povezane sa Satanom I njegovim sljedbenicima. Ali zmije takođe simbolizuju mudrost I inteligenciju. One takođe predstavljaju Majku Zemlju I prirodnu magiju. Kada vidite zmiju , to je podsjetnik da krijemo veoma moćne sile u nama I moramo ih iskoristiti u potpunosti.

 

9.Vilin konjic

 

Ova mala leteća stvorenja su obično povezana sa vilama. Oni predstavljaju duše prirode koje su sa nama u našim životima. Podsjećaju nas da postoje dobre stvari u životu I da čovjek uvijek mora tragati za njima. Vilin konjic označava prirodne blagoslove I duhovni uticaj prirode na naš život.

 

10.Bubamara

 

Bubamara je direktni simbol dobre sreće. Ako je vidite, znajte da će se definitivno nešto dobro desiti. Ovi slatki mali insekti čine osobu srećnom. Oni predstavljaju radost I harmoniju . Ako ne vjerujete, uzmite u obzir kako djeca reaguju na bubamare, a ponekad I odrasli.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.