Kada zatvorite vrata za lošim ljudima, zaključajte ih

“Znaš da nije dobar za tebe.”

Ovo će vam reći. Tvoji najbolji prijatelji. Tvoja majka. Tvoje tete. Nakon što vam je već nekoliko puta slomljeno srce jer ste mu vjerovali, a on vas je izdao.

“Zašto podnosiš sve to ?”

Ne znam nije prihvatljiv odgovor. Niti je zato što ga volim. Ne možete ni lagati i reći da ste s njim zbog  djece. Pitate se postoji li dio tebe koji je ovisan o boli.Čak i kad znate da su u pravu … idete kući i on će vas dodirnuti, a njihove riječi će nestati do sljedećeg.

“Znat ćete kada ste spremni otići.”

Ne mogu vam reći kada će se to dogoditi. Ili što će se dogoditi nakon toga. Ne mogu vam reći da bi mogao učiniti sve da vas upropasti, tako da ćete se vratiti natrag k njemu. Kako će biti  više uzrujan što on prvi nije tebe napustio. Kako će vašu djecu upotrijebiti kao oružje protiv tebe .

A onda jednoga dana, nema sljedećeg puta. Prijeti da će otići (opet) i vi zaključate vrata za njim. Znate da se borite za svoj život kako bi zadržali svoj dom, platili račune, vodili brigu o svojoj djeci i ne izgubili svoj um. Nađete nekoga tko zna što ljubav stvarno znači, a napokon ste shvatili da je to ono što su vam govorili cijelo vrijeme.

Čak i u najtamnijim vremenima, sjetite se da će sunce sjati ujutro. Imat ćete teške dane, ali vi ste jači. Prošli ste kroz gore i još uvijek stojite. Voljet ćete i biti voljeni. Jasno ćete shvatiti da ta vrata za sobom samo otvaraju prozore kako biste letjeli slobodno. I odletjet ćeš, draga moja.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.