Kako da pošaljete telepatsku poruku svojoj srodnoj duši i uvedete je u vaš život

Duhovno buđenje je uvijek izvanredno vrijeme za osobu koja ga doživljava.

To je vrijeme značajne promjene, obnovljeni entuzijazam za život i pruža nam novi skup ciljeva zajedno s pogonom za kretanje prema njima.

I jedan od najuzbudljivijih ciljeva koji se sada čini unutar našeg shvatanja je upoznavanje naše srodne duše.

Srodne duše su, naravno, jedinstvene, ali uvijek smo trebali – i uvijek ćemo trebati – nekoliko srodnih duša kako bi nam pružili karmičke lekcije potrebne za dovršetak našeg duhovnog putovanja prema uskrsnuću.

Mnogi ljudi, kada nauče o telepatskoj prirodi duhovne veze koju dijelimo s našim srodnim dušama, pitaju kako mogu koristiti ovu telepatiju kako bi doveli srodnu dušu u svoj život.

SNOVI

Zapravo, sasvim je moguće da prije nego što je čak i upoznamo, komuniciramo telepatski s našim srodnim dušama – kroz medij snova.

Tačnije, postoji mogućnost telepatske povezanosti sa našom srodnmom dušom koja prethodi čak i vlastitom rođenju.Dakle, ako želimo komunicirati sa srodnom dušom, trebamo početi u snovima.

Prvo, vođenje dnevnika snova i uključivanje u analizu sna pomoći će nam da se postavimo.

Zatim, ako se osjećamo duhovno spremni, mogli bismo sudjelovati u treninzima i meditaciji osmišljenom kako bi nam omogućili lucidne snove.

MEDITACIJA

Međutim, snovi nisu idealni medij za telepatsku komunikaciju.Jednom kada smo sposobni za to, duboka meditacija postaje najučinkovitiji način iskorištavanja naše telepatske veze s našom srodnom dušom.

Meditacija je cijeli svoj predmet i zahtijeva neku studiju, iako su prednosti koje donosi na naš duhovni put beskrajne.

PITAJTE

Konačno, možemo se obratiti našim duhovnim vodičima za pomoć slanjem telepatske poruke našoj srodnoj duši.Da bismo to učinili, moramo ponovo sudjelovati u meditaciji – ali ovaj put s drugačijim ciljem.

Umjesto da sami pokušavamo iskoristiti vezu, dopiremo do daleko dostupnijih duhova koji nas vode kroz naš duhovni put.Naši duhovni vodiči.

Ovo je možda najprikladnija metoda jer nakon duhovnog vođenja prečesto smo previše željni napredovanja što je brže moguće.Naši duhovni vodiči će nas zaštiti od našeg entuzijazma.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.