Kako da se povežete s anđelima dok spavate – pokušajte ovo večeras!

1.Meditirajte

Prije nego što spustite glavu na taj jastuk, uzmite minutu da meditirate.Ne mora biti dugo; jednostavno odvajanje 5 minuta da duboko udahnete i pustite sve mentalne gluposti tog dana pomoći će vam da se prilagodite energiji vašeg anđela.

2.Utvrdite svoju namjeru

Ne zaboravite, anđeli vam ne mogu pomoći ako ne znaju šta vam je potrebno od njih, pa tačno odredite ono što tražite – bilo da se radi o određenom problemu ili opštem uvidu u budućnost.

Snovi obično nose skrivene poruke iz našeg unutrašnjeg uma o aktuelnim situacijama u našim životima, pa potvrdite – ili mentalno ili naglas – ono za što vam treba vodstvo i zamolite ih da vam pomognu .

3.Izrazite zahvalnost

Anđeli vam takođe mogu pomoći da zamijenite svake nadmoćne negativne misli dok ste budni s ljubavlju, iscjeljujući vas.Da biste cijelu svoju energiju držali oko vas, uzmite nekoliko trenutaka kako biste im zahvalili za njihovo vodstvo.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice

One Comment