Kako nam anđeli pomažu kada izgubimo voljenu osobu

Anđeli ne vole vidjeti kako patimo

Iako anđeli zapravo ne razumiju našu tugu kad izgubimo voljenu osobu, jer za njih nema razlike između ‘dolje’ ili ‘gore’, u objema stanjima ta osoba i dalje postoji neupitno pa ne smatraju dušu kao ‘izgubljenu’. Njima je to baš kao da je osoba stupila u drugu sobu i još uvijek je dostupna kao što je uvijek bila. Naravno, anđeli se bave energetskim tijelom, a ne fizičkim. Oni zapravo ne razumiju zašto bi nam nedostajao nekakav zagrljaj. Oni, međutim, shvaćaju da smo tužni i uzrujani, i ne vole to vidjeti.

Pomoći će nam da se spojimo s izgubljenom osobom na način da primimo osjećaj komunikacije ili osjećaj energije. Zapravo, prilično je teško da se duše koje su prešle ponovno povežu sa voljenima. Ako bi bilo lako, duhovi bi se pojavljivali po cijelom mjestu i eventualno čak i razgovarali! Dakle, kad voljena osoba želi doprijeti do onih koje su ostavili , često im je potrebna pomoć anđela da se “ponovno ukrcaju” na Zemljin zrakoplov. Čak i da se obrate kroz poruku u obliku, primjerice, leptira, ili u ‘slučajnim’ događajima pomoću brojeva ili tekstova pjesama, trebaju anđeoska pomoć.

Ako pročitate priče u nastavku i osjećate se tužno što vaš voljeni nije još uspio proći, nemojte. Sjetite se da je vrlo teško za njih, a ako je vaša vlastita energija previše u stanju tugovanja, to može biti kao da pokušavate slušati radiodok je u blizini bučan motor.

 

*** Gailova priča ***

Ujak, koga sam volio kao  nikog, umro je iznenada i neočekivano, ostavivši nas sve u šoku. Teška situacija znači da nisam mogao prisustvovati na njegovom sprovodu i nisam bio u mogućnosti oprostiti se, ali znao sam da to mogu učiniti na svoj način. Na dan sprovoda izvadio sam fotografiju svog ujaka, stavio uz radio i rekao sam: “Pustit ću ti Elvisovu pjesmu, jer znam koliko voliš njegovu glazbu.” Izvadio CD iz ormarića i sjeo na pod. Dok sam se sageo dolje da uključim radio i odaberem pjesmu , vidio sam da je prekrasno bijelo pero ležalo na vrhu radia. Prije ga nije bilo. Odmah sam počeo plakati i osjetio da me ogroman komfor udobnosti obavija. Doista osjećam da mi je anđeo pomogao taj dan.

 

*** Eizabetina priča ***

Moja draga majka imala je rak već više od deset godina. Ona je bila moja najbolja prijateljica i prava inspiracija jer se borila snažno. Kad je umrla, iako sam bila sretna što je bilo bez patnje, također sam bila vrlo tužna jer je uvijek bila tu za nas i zaista je bila svjetlost u obitelji. Jednog dana nakon što je otišla, legla sam u krevet kao i obično. Nisam previše dobro spavala, ali te noći činilo mi se da je prevladao umor i pala sam u dubok san. Čudno je to što sam takođe bila i budna, jer sam se osjećala približena onome što mogu opisati samo kao topla, obavijena krila. Osjećala sam mir i ljubav kakvu nikad prije nisam osjetila i znala sam da me anđeo čuva.

Sljedećeg jutra kad sam se probudila osjećala sam se bolje nego što sam bila godinama i znala sam da je to moj anđeo koji mi je donio utjehu, kao i volju da se brinem o mom ocu, koji je također tugovao. Iako prije toga nije priznao takva iskustva, tata je vjerovao u moje iskustvo i rekao da je anđela poslala moja majka da nam pomogne.

 

*** Grahamova priča ***

Imao sam bol u leđima pa sam jedne večeri pozvao duhovnog iscjelitelja u moju kuću i radio je na tome. Bili smo u dnevnoj sobi  i sjedio sam za stolom , a glava mi je počivala na rukama na stražnjoj strani. Tako opušten i iscjelitelj koji je radio na način na koji je radio, stvarala se nevjerojatna energija i mislim da je to omogućilo mom anđelu da dođe sa posebnim darom za mene jer je iznenada soba bila prazna, i stolice i iscjelitelj sve je nestalo i ja sam stajao.

Zatim su se otvorili prozori, a moja majka, koja je prethodno preminula, ušla je. Prošla je po sobi prema meni, ispružila ruke i zagrlila me, a onda su joj se oči susrele s mojima i kao  da kažu: “Sve je u redu. ‘

Bilo je tako stvarno i živopisno. Zagrlili smo se, a onda, kako je došla ,tako je i otišla i soba se vratila u normalu, a moj prijatelj potpuno nije bio svjestan onoga što se dogodilo. Bilo je to divno iskustvo i nikada to neću zaboraviti.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.