Kako shvatiti da se vašem muškarcu sviđa druga žena – Njegovo ponašanje će ga odati

Nikada ne možete sa sigurnošću reći kako počinje privlačnost između dvoje ljudi. 

Ona ponekad može početi nesvjesno i neprimjetno i samo u jednom momenti vaš muškarac može otići drugoj ženi. Postoji jedan veoma jednostavan način da shvatite da se vašem muškarcu počela sviđati druga žena. Sve što trebate je pratiti njegovo ponašanje jer vam ono u takvim trenucim može biti najbolji saveznik. 

Njegovo ponašanje će ga skoro uvijek odati, zato obratite pažnju na njega. Čak i ako je riječ samo o radnoj kolegici ili poznaniku, neće vam biti prijatno ako vaš muškarac posvećuje više pažnje drugoj ženi nego vama. To bi moglo poljuljati vaš odnos i ugroziti atmosferu u vezi. 

Ako vaš muškarac trči da uzme svoj telefon čim cuje da zvoni ili se javlje i prije nego što je telefon uspio odzvoniti to je jasan znak da je u stalnom isčekivanju. Još jedan znak tajne zaljubljenosti je iznenadno dobro raspoloženje.

Ako je ranije vaš muškarac dolazio umoran sa posla i stalno se žalio na posao, a sada dolazi raspoložen sa novim zanimljivim pričama to može biti znak da mu se sviđa druga žena. Ako sumnjate da je vaš muškarac počeo da se interesuje za drugu ženu možete pokušati otkriti razloge za njegove nagle promjene ponašanja. 

Ako muškarac počne da vam govori da su vaše sumnje neosnovane , da imate bujnu maštu i da pravite od muve medvjeda, možda stvari i nisu tako bezazlene kao što ste mislili. Ako se trudi da na sve načine izbjegne razgovor o drugoj ženi i koristi se raznim manipilacijama kako bi vas skrenuo sa teme to je jasan znak da se plaši da će biti razotkriven. 

Mnogi muškarci kada se upuste u ljubavnu aferu počnu koristiti posao kao izgovor. Normalno ponašanje je kada se posao ostavi na poslu, a kod kuće sve misli su usmjerene na porodicu. Ako vaš muškarac sve češće počne koristiti posao kao izgovor što kasnije dolazi kući, to je možda znak da svoje vrijeme poslije posla provodi u društvu neke druge žene

Izvor: Infpult