Karmička ljubav je predivna ali bolna : Vječno blaženstvo dostiće samo jaki

Vaš blizanački plamen je oosba s kojom vam je suđeno da se osjećate povezano, emotivno, mentalno i duhovno osjećajem koji potiče rast i lično istraživanje.

Čak i ako ova veza ima svoje poteškoće , koliko god si dobro odgovarate, nikada neće biti ”savršena” veza koju očekujete.

1.Proces ljubavi

Da li vam je ikada srce bilo slomljeno? Očiglebno, to je samo iskustvo učenja koje morate proći prije nego što upoznate svog blizanačkog plamena.Karmički odnosi su obično bolni, poražavajući i obično emocionalne afere koje loše završavaju.Ali oni vas pripremaju za vaš blizanački plamen, tako da to vrijedi na kraju.

2.Kada se duše sudaraju

Sljedeća faza je susret vašeg blizanačkog plamena i možda to neće biti ljubav na prvi pogled koju ste zamislili.

Obično ćete pronaći svoj blizanački plamen u neobičnim okolnostima , gdje nikada ne biste mogli zamisliti susret s partnerom.Možda ih čak ne biste smatrali osobom sa kojom biste bili, ali nema smisla da se borite protiv toga jer je ta privlačnost neizbježna.

3.Teška faza

Nakon nekog vremena s vašim partnerom ulazit ćete u treću fazu vašeg odnosa i to nije zabavno.Ova faza je kada se bavite svojim problemima i ličnim demonima.Blizanački plamenovi se trebaju duboko očistiti da bi postigli viši nivo energije i kako bi doživjeli uspon  u blaženstvu zajedno.

Ova faza će vidjeti negativnost i manje emocije će doći na površinu i dopustiit da oboje postanu više prosvijetljeni.

4.Povratak u raj

Ako uspijete proći kroz treću fazu onda ćete biti nagrađeni kada se razdvojene duše ponovo obnove.Fizički, emocionalno i duhovno ćete se vratiit zajedno i moći postići višu razinu jedinstva.

5.Vječno blaženstvo

Tek nakon što prođete kroz četiri faze možete stići do potpune ljubavi.Ovo je kada prosvijetljeni i duhovno svjesni partneri mogu konačno postati srećni.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.