Ljubav je zastrašujuća, ali svejedno volite HRABRO!

Otvorite svoje srce i volite.

Srušite zidove. Spustite stražu. Smanjite svaku prepreku koja stoji na putu.

Dopustite sebi da se zaljubljujete. Slijedite svoj instinkt i budite neumoljivi.

Ponekad može biti posve zastrašujuće. Pasti tako duboko kada niste sigurni da li se vaši osjećaji uzvraćaju.

Ali ipak, volite.

Volite čak i kad vas brinu mračne brige. Volite čak i kad vam je ta sreća, ta ljubav koju ste pronašli, prolazna. Volite čak i kad sumnjate u sebe da vi niste dovoljni ili zaslužili ljubav. Volite čak i kad nesigurnosti idu naprijed.

Volite čak i kad ste ulili svu svoju prelijevajuću naklonost u nekoga tko će sutra promijeniti svoje mišljenje. Volite čak i kada vaše nesigurnosti govore najglasnije. Volite čak i kad dajete svaki komad sebe ovoj osobi koja vam može okrenuti leđa.

Znam da ne želite. Mislite da je najgora vrsta srčane boli ljubav koja odlazi. Bojite se dati sve što imate, samo da vam ostane ništa.

Zato što je zaista strašno voljeti toliko jako. Biti goli u vašim ranjivostima. Imati mogućnost pada u ruševine. Biti izvan vaše kontrole. Slučajno će vam slomiti srce.

Ali ponekad je rješenje jednostavno voljeti više.

Volite bez suzdržavanja. Bez uzvraćanja. Bez očekivanja. Usred neizvjesnosti, vjerujte svom putovanju da će sve ispasti kako bi to trebalo biti. U svakoj prepreci koja blokira vaš put, hrabro se suočite s njom i nikada ne gubite vjeru.

Jer ponekad je lijek za strah od nepoznatog jednostavno prihvatiti. Priznajte što osjećate i razmišljate o razlozima zbog kojih biste se mogli osjećati na taj način. Potvrdite da ste veći od onoga što vas progoni. Čuvajte osobu s kojom ste, jer upravo sada imate ono što imate.

U realističnoj sceni moderne ljubavi, nikad se ne bojte biti onaj tko više brine,  tko voli bez zadržavanja.

Nikada nemoj prestati birati ljubav.

Morate otvoriti srce i biti udobni u svojoj koži. Morate odustati od svojih strahova kako biste postigli ljubav koja je izvan vaših najluđih snova. Uvijek izaberite ljubav iznad svega.

Zato što se ljubav, velika, sveobuhvatna, lijepa ljubav u koju vjerujete, uvijek isplati.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice