Mi smo rezultat velike tajne : 5 Jednostavnih stvari koje vaša duša želi da znate

Duh je besmrtan, beskrajan i bezgranično pronicljiv.Naš ”instikt” zaista je skoro naš duh koji šapće u uho maše individue.Vaša duša se ne razdvaja od vas, već se osjećate diskretno u prilici da živite samo od individualne ili egoične razine svijesti.Budući da je duh izvor uspjeha , neprekidno pokušava razgovarati s nama, posebno u vremenima gdje se susrećemo s bevjerovatnom trajnošću.

1) Stvoreni ste da osjećate duboko

Pokušajte da ne zadržavate suze i da mislite da ste slabi, osjetljivi ili pretjerano osjetljivi da biste se izrazili.Dobro je osjećati i dati se autorizaciji da se susrećemo s bujnom rasprostranjenosti ljudskog osjećaja.Osjećajte ljubav.Osjećajte sažaljenje.Pokušajte priznati sebi, to je ono zaista važno u životu.

2) Namjenjeni ste da u potpunosti iskusite život

Vi ste ovdje kako biste se susreli sa potpunošću života.Vi ste živi.Niko ne zna zašto Univerzum postoji, kako je tu dospjeo ili zašto postoji svijet, no ovdje ste kao rezultat velike tajne.Previše je zanimljivo da ne biste cijenili susrete, veze i sjećanja koja imate ovde.

3 ) Vi ste božanski jer imate dušu

Vi niste tijelo u kom živite.Najmanje se ono što znate o tijelu i umu.Najmanje ste platno na kome je naslikano unutrašnje ja.Vi ste vječni, neprekinuti, bezvremenski i beznačajni.Vi ste smisleno biće koje stvara show da bude čovjek na kratko.Živite u ljudskom tijelu, ali niste čovjek.Uvijek zapamtite ovo.Mnogo agonije može se spriječiti dopuštajući sebi da se povežete sa svojim vlastitim božanstvom.

4) Smrt je iluzija

Nikada ne umirete.Kako možete umrijeti ako ne postoji smrt? Samo se krećemo između mjerenja.Vi, kao zaseban dio svijesti, nikad ne možete biti pretvoreni u prah.Nema čega da se bojite, usvjetlu činjenice da nemate šta za izgubiti.U trenutku kada vaše fizičko tijelo umre, postajete veća količina onoga što jeste, a ne manje.

5 ) Okruženi ste ljubavlju

Imate vodiče i anđele čuvare koji vas posmatraju i u ovom životu i u sledećem.Stvoritelj vas obožava više nego što biste mogli znati.Vi ste više nego jednostavno njegovani, vi ste Ljubav.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.