Muškarci pokazuju svoju ljubav kroz DJELA, a ne RIJEČI: 11 Načina na koje muškarci pokazuju ljubav

Mnoge žene postanu frustrirane i zabrinute kada njihov partner nije vokalan kada je u pitanju iskazivanje ljubavi i privrženosti.

Međutim, muškarci su drugačije krojeni od žena.Žene su prirodno više verbalno ekspresivnije od muškaraca.Muškarci, sa druge strane, kada je u pitanju pokazivanje ljubavi njihova djela uvijek govore glasnije od njihovih riječi.

1.Vodi vas u društvo svoje porodice i prijatelja

Kada počne ponosno da vas prikazuje njegovoj porodici i prijateljima to je znak da vas voli i da ima ozbiljne namjere sa vama.

2.Ostaje u kontaktu sa vama cijelo vrijeme

Kada dvoje ljudi brinu jedno o drugom i uživaju u zajedničkom vremenu, ne trebaju poseban razlog da ostanu u kontaktu.Dakle, kada vas partner nazove samo da vidi šta radite – to je znak da ste mu mnogo na umu.

3.Fizički vam je blizak

Može samo da drži svoje ruke oko vas, ili jednostavno ležati na kauču i maziti vas.Njegove namjere da ostane fizički blizak sa vama su jasan znak da želi biti blizak sa vama jer voli vaše društvo.

4.Spreman na kompromise

Kada je muškarac zaljubljen, on želi da usreći svoju ženu.Čak i ako to ponekad znači žrtvovati svoje vlastite interese za dobrobit veze.

5.Ne mari šta radite, sve dok ste zajedno

Ne mari ako mora ići sa vama u kupovinu ili praviti vam društvo dok tražite rođendanski poklon za drugaricu jer želi da provede sa vama što više vremena.

6.On vas zaista sluša

Bez obzira šta bilo ko kaže – detalji su bitni.Kada se muškarac sjeća malih detalja o vama, kao omiljena čokolada ili omiljeni film, to je znak da vas sluša jer vas cijeni i brine o vama.

7.Pita za vaš savjet

Kada vas muškarac vidi kao životnog partnera shvatiće vaše mišljenje veoma ozbiljno.

8.Reflektuje vaš govor tijela i ponašanje

Kada smo zaljubljeni u nekoga, imamo tendenciju da podsvjesno dupliciramo njihove gestikulacije, ponašanje.Ako vidite vašeg partnera da dodiruje svoju nogu nakon što ste vi dodirnuli vašu, ili naslanjajući se bliže vama nakon što se vi približite njemu – bez dumnje, voli vas!

9.Pokupiće vaš suv veš

Ili bilo koju stvar za koju ga zamolite.Uvijek će gledati da vam pomognu sa svakodnevnim stvarima.

10.Razmišlja mnogo o poklonima koje će vam pokloniti

Bilo da je to poklon koji ste oduvijek željeli ili neko mjesto koje ste rekli da biste htjeli posjetiti – muškarac koji vas zaista voli pokušat će vam dati nešto važno vama .

11.Osmjehuje se nakon što se poljubite

Ah, svi znate taj osmijeh. 🙂

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.

2 Comments