Muškarci se DIVE ženama KOJE cijene OVIH 5 stvari

Kada cijenite i poštujete sebe, drugi ljudi, naravno prate to i poštuju vas.Žene koje poštuju sebe ne podnose neprimjereno postupanje, postavljaju zdrave, čvrste granice i brinu o svojim potrebama.Evo pet iznenađujućih stvari koje osiguravaju žensku vrijednost.

Vrijeme kada je sama

Ako se poštujete, prvenstveno ćete svoje potrebe učiniti prioritetima.To uključuje odvajanje vremena samo da budete same i radite ono što vam godi.Kada ste same takođe si dajete prostora da visite ko ste zaista i ono što stvarno želite.

Integritet

Žene koje se poštujju stavljaju veliku vrijednost na moral i poštenje, i to očekuju od drugih.Ako vam neko laže, to nije u redu za vas.Dajete do znanja da imate visoke standarde integriteta u svim odnosima.

Njeno tijelo

Da biste poštovali sebe, morate takođe poštovati svoje tijelo.To znači tretiranje vašeg tijela kao prekrasan dar, poštujući kako se kreće kroz svijet i svu radost koju vam donosi.Kada poštujete vaše tijelo to znači da se dzravo hranite, ne pretjerujete sa alkoholom i dovoljno se odmarate.

Ljubaznost

Žene koje poštuju sebe dobre su prema sebi i prema drugima.One en tretiraju ljude s neprijateljstvom, prezirom ili okrutnošću, i ne prihvataju takvo ponašanje od bilo koga drugog.Ljubaznost potiče iznutra.

Poštovanje dogovora

Ako kažete da ćete nešto učiniti, ili se pojaviti u određeno vrijeme, to učinite.Ako to ne možete učiniti, jasno to kažete.Očekujete isto od drugih.Žene koje poštuju sebe poštuju svoje dogovore, a takođe imaju hrabrosti promijeniti ili sklopiti nove dogovore ako stvari ne rade.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.