Nađite partnera koji će vas volje upravo na ovaj način

Nađite partnera koji voli svaki dio vašeg tijela. Neko ko vas vidi kao najsavršeniju i najzgodniju ženu na cijelom svijetu, nebitno koliko sivih pramenova u kosi imali, ili koliko se vaša kilaža promjenila tokom života.

Nađite partnera koji će vas poštovati, slaviti i njegovati, i koji će govorite najljepše stvari o vama kada vi niste u blizini. Nekoga čiji dan ne može da prođe bez da misli na vas. Nekoga ko ima samo ljubav i oči za vas.

Nađite partnera koji se ne boji da se u potpunosti posveti vama. Nekoga ko se odnosi prema vama kao prema glavnom prioritetu u životu, i ko vas ne gleda samo kao opciju. Nekoga ko neće otići od vas i ostaviti vas u bolnom nemiru. Nekoga skim uvijek znate gdje stojite i ko vas čini opuštenom i mirnom.

Nađite partnera koji prihvata rast, promjenu i zaljubljuje se u vas na više različitih načina.

Nađite partnera koji se ne pita jel trava negdje drugo zelenija. Nekoga ko je siguran i posvećen vašem odnosu toliko da ne misli kako bi njegov život bio sa drugom ženom.

Nađite partnera koji vas pokriva dekom kada zaspete na kauču, i koji vas nježno ljubi i koji vam želi slatke snove. Nekoga ko će vam spremiti omiljeni obrok i kafu u vašoj omiljenoj šolji na obično jutro ponedeljkom.

Nađite partnera koji govori “Mi”, a ne “Ja” – jer on razumije da ste vi tim.

Nađite partnera koji vam neće kupiti skupe poklone, već će izabrati poklone koji su značajni za vas, nešto što pokazuje da vas pozna i da ulaže truda.

Nađite partnera koji daje pravi značaj riječi “zauvijek” – neko ko pokazuje svaki dan da ste vi njegova izabrana osoba i da vas ne planira napustit.

Nađite partnera koji hvata za vašu ruku dok šetate niz ulicu. Nekoga ko vaš vuče k sebi i drži vas čvrsto da vam pokaže koliko voli biti oko vas.

Nađite partnera koji je dobra osoba. Nekoga ko cijeni druge ljude, i zalaže se za one kojima je to potrebno. Nekoga ko čini svijet boljim mjestom.

Nađite partnera s kojim se osijećate sigurno i kraj koga znate da će sve biti kako treba na kraju.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.