Najsnažnije žene imaju voljenu osobu u raju

Ona zna kako se bol osjeća. Ne samo bol raskida, odbacivanja ili varanja.

Doživjela je ekstremnu bol u srcu. Vrstu boli koja se ne može popraviti pijanim porukama ili povratkom momka. Vrstu boli u kojoj osoba koju izgubiš nikada se ne vraća.

Ona je jaka, jer je uspostavila vezu s nekim – nekim lijepim, prekrasnim. S nekim tko je zaslužio živjeti dug i zdrav život bez povrede. Ali ta je osoba bila odvojena od nje.

Nije imala dovoljno vremena s njim. Nije rekla sve što bi trebala reći. To je nepošteno, ali naučila je prihvatiti da je to način života. Svemir nema favorite.

I to je u redu, iako uopće nije u redu.

Njezina je snaga testirana dan kada je saznala vijesti – i svaki dan od tada. Zapitivala je sebe. Zapitivala je smisao života. Zapitivala Boga  u kog god da vjeruje.

Njezina je snaga bila niska, ali nikada je nije napustila. Ako bi je anpustila, onda ona više neće biti ovdje.

Ali ona jest. I dalje diše.

Smrt je učinila snažnom, jer je još uvijek živa, iako je njezina voljena osoba nestala.

Jer se suočavala s najgorim mogućim okolnostima i ustrajala. Ožalošćena rodbina. Pogrebni aranžmani.Poruke vezane uz cvijeće.

Prošla je kroz najteža vremena, kada je željela da nestane, kada je poželjela da se zamijeni sa osobom koja je umrla – ali još uvijek ima sposobnost da se osmijehne. Da se smije. Uživa ​​u životu.

Naravno, nije završila s plakanjem. Ponovno će plakati kad se okrene kroz svoje uspomene ili vidi memoriju na ovaj dan na Facebooku. Kad vozi pored groblja ili pogleda urnu na polici. Kada je kasno navečer ili rano ujutro, a ona se ne može prisiliti na spavanje.

Ali one suze ne čine je slabom. One je čine snažnom.

Ona je jaka, jer je izdržala najveći gubitak mogući. Zna kako se nezaustavljiva bol osjeća – kako se osjeća kada nedostaje neko do koga ne može doprijeti.

Jaka je , jer nije dopustila da je smrt pretvori u cinika. Još uvijek ima ogromno srce. Još uvijek ima veliku ljubav.

Ona je jaka, jer ako je mogla proći kroz smrt nekoga koga voli, više nego što riječi mogu ikada izraziti, onda može uraditi bilo šta.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice