Naši voljeni nas NE NAPUŠTAJU kada umru, i na OVE načine pokušavaju nas kontaktirati!

Naši voljeni nas nikada stvarno ne anpuštaju kada umru..

Pokušavaju nas kontaktirati kroz različite načine i trebali biste paziti na dolje navedene znakove da biste razumjeli šta vam pokušavaju reći.

1.KROZ SNOVE

Kada spavamo naše vibracijske energije se dižu i odgovaraju višoj energiji duha.Naši podsvjesni umovi su daleko osjetljiviji kada spavamo.Zato duhovi mogu lako uticati na nas u to vrijeme.Snovi o pokojniku su obično vrlo živopisni i manje liče na snove.Ako dobijete takve snove, onda biste trebali obratiti pažnju na njih jer bi to mogla biti poruka izvan groba..

2.MIRISI

Osjećaj mirisa snažno je povezan s memorijom.Obično miris prati prisutnost duha.To bi mogao biti parfem koji su koristili, možda miris omiljene hrane ili cvijeća.

3.PREMJEŠTENE STVARI

Možda ste primijetili da neke stvari misteriozno nestaju s jendog mjesta samo da bi se pojavile na nekom drugom mjestu u vašoj kući.Većinu vremena to je duh naših preminulih koji zamjenjuje stvari s jednog na drugo mjesto.Obično su to stvari poput nakita ili bilo šta što su koristili kada su bili živi.

4.PJESME

Ponekad možete dobiti poruku u obliku pjesme.Možda vozite i slušate svoju omiljenu muziku u autu i odjednom shvatite da pjesme koje se reprodukuju nisu tako slučajno raspoređene.

5.KROZ MISLI

Ponekad smo pod uticajem misli koje nas upućuju na određenu stvar, kao kada se vozite brzo, pojavljuje se misao da trebate usporiti.Takve misli nisu naše,da to je glas vaših voljenih.

6.NEOČEKIVANI POKLONI

Možete primiti neočekivane darove u obliku ljubavi, njege i nježnosti kada to najmanje očekujete.Sjetite se vremena kada ste se osjećali loše i odjednom primite poziv od prijatelja ili rođaka koji vas je usrećio i povećao vašu energiju.

7.PRAVA OSOBA U PRAVO VRIJEME

Mislite li da se upravo susrećete s pravim osobama kada ih najviše trebate? Ponovo razmislite jer bi to mogao biti vaš voljeni koji vam pokušava pomoći kroz vremena s kojim se suočavate.

8.TOKOM SAHRANE

Prema psihologu Jamesu Van Praaghu, ljudi dolaze na vlastiti pogreb nakon smrti i nude utjehu svojoj porodici i prijateljima.Trebali biste potražiti znakove poput dodira na ramenu ili milovanja po obrazu tokom njihovog sprovoda.

9.LJUBIMCI

Životinje su vrlo osjetljive na prisutnost bilo čega natprirodnog.Dakle, ako vaš pas počne mahati repom u prazno, to znači da postoji neko koga voli kao ljudsko biće koje sada posjećuje duhovni oblik.

10.VRAĆANJE STRAIM NAVIKAMA

Ako je vaš djed bio nervozan kada je neko ostavi upaljeno svjetlo onda bi vjerovatno mogao isključiti svjetla u kući u svom obliku duha.Ponekad duhovi nastoje raditi iste stvari koje su radili dok su bili živi.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.