Ne gubite vrijeme: Jasni znakovi koji pokazuju da nije spreman za ozbiljnu vezu

Evo sedam znakova na koje morate paziti, a oni će vam reći jeste li u toksičnoj vezi:

1. Nikad nije bio u ozbiljnoj vezi Iako neki dečki vole ležernije veze ili seks bez obaveze, nije baš poželjno da on nikad prije nije bio u vezi. Da, to može zvučati sjajno na ‘prvu’, ali nemojte se previše veseliti. Ako ste mu prva prava djevojka, onda postoji vjerojatnost da neće znati što je i što nije prihvatljivo u vezi.

Da stvar bude još gora, on možda nije spreman u potpunosti se obvezati. 2. Njegovi prijatelji vam se ne sviđaju Prijatelji vašeg dečka mogu vam mnogo reći o njemu i dati dojam o tome kako on sebe vidi. Na primjer, ako se druži s gomilom seksista, možda će smatrati da je bolji od vas.

Ako svoje vrijeme provodi intelektualcima, možete se kladiti da će stalno dijeliti hrpu mudrosti. Iako ne biste trebali prosuditi partnera samo po tome kakvi su njegovi prijatelji, važno je napomenuti jesu li oni loši ili ne. S druge strane, ako on nema bliske prijatelje, to bi moglo značiti da nije baš društven ili susretljiv. Možda se nitko ne druži s njim jer je loš, ili mu možda nedostaju socijalnih vještina. Bilo kako bilo, budite oprezni.

3. On je uvijek zvijezda Ako je vaš novi momak glavni komičar i šaljivdžija, možda vam se ovo što ćete pročitati neće svidjeti. Ako vas on uvijek može nasmijati i ima 1000 prijatelja na Facebooku i nikad ne odbija piće s prijateljima, možda ćete imati problema s njim.

Takav način života nije dobar za čvrst odnos. Ne samo da ćete se morati brinuti o tome što on radi u pijanom stanju, nego da stvar bude još gora, takvi tipovi vole pažnju i obično su okruženi s hrpom žena. Ako ste ljubomorni, veza s takvim muškarcem samo će vas mučiti.

4. Ne poštuje druge Izlazite na večeru i on je nepristojan prema konobaru, netko ga naživcira u vožnji i čujete najružnije komentare koje možete zamisliti iz njegovih usta. Ako dečku kojeg vidite nedostaje poštovanja prema drugima oko njega, možete se kladiti da ćete i vi jednog dana biti ‘na tapeti’.

Viđanje s nekim kome nedostaje poštovanje i ljubaznosti nije dobra ideja. Često bi vam moglo biti neugodno kada ćete biti zajedno u javnosti. 5. Neodgovoran je Kad ste ga prvi put upoznali bio je zaposlen, ali sada kada ste zajedno otkrili ste da je mjesecima bio nezaposlen. Ako tip s kojim ste u vezi nema odgovornosti, vi ćete se možda naći u majčinskoj ulozi.

Viđanje s nekim tko nema motivacije i odgovornosti može biti frustrirajuće, a šanse da će njegov nonšalantni stav utjecati na vašu vezu su velike. Ako ne možete računati da će vaš muškarac biti tu kad vam zatreba, možda ćete se razočarati.

6. Uvijek je bez novca Samo zato što se radije viđate s nekim tko je financijski stabilan ne znači da ste sponzoruša, nego da ste zrela žena. Veza s muškarcem/dječakom koji troši svaki novac koji dobije nije dobra ideja. Ne samo da ćete biti frustrirani zbog njegovih navika trošenja, već će to utjecati i na vaš život. Nemojte mu previše pomagati, nego ga pustite da sazre.

7. Prema svima je neugodan Bez obzira na to je li on ‘spustio’ svojim prijateljima ili neznancu na ulici, ako vaš novi muškarac ima naviku vrijeđati sve s kojima se susretne, vrijeme je da mu kažete zbogom. Sigurno ima nešto ružno reći i o vama.

Izvor: Infpult