Neustrašivo ustajem i nastvaljam dalje : Ne možeš slomiti ženu kao što sam ja!

Ne možeš slomiti ženu koja se bori.Ženu koja stoji visoko, us vjetlu promjena, u svim okolnostima – koristi svaki dio svog bića kako bi ustala nakon što padne.

Ne možeš slomiti ženu čija je ljubav okrenuta prema njoj, prema nadi, prema potencijalu da mora postati nešto ljepše nego što jest.Ženu čiji je identitet samodefinisan, samo-stvoren.Ženu koja koristi svoju prošlost kao motivaciju za buduće dane, koja je neprestano nadahnuta zvukom vlastitog glasa.

Ne možeš slomiti ženu koja gleda strahu u lice.Odlučno – ustaje, nastavlja, oprašta , vjeruje i čuva svoje srce što je više moguće.Ženu koja ne dopušta okolnostima ovog života da je promijene.Ženu koja uvijek traži odgovore, proganja poziv svemira, zapisan u njenim kostima.

Ne možeš slomiti ženu čija se vrijednost ne usredotočuje na tuđe mišljenje, koja nije oblikovana onima koje voli.Ženu koja ne voli da joj govore šta da bude, kako da živi.A ipak, žena koja zna kako da voli nesebično, i to bez oklijevanja.

Ne možeš slomiti ženu koja je utemeljena na stvarim i ljudima ovog svijeta, čija vjera počiva u njoj.Ženu koja ne računa materijalne stvari kako bi zadovoljila čežnju u njenoj duši, ona žudi za ljubavlju i svrhom.

Ne možeš slomiti ženu koja viče, vrišti, stvara, koja govori istinu iz svog srca, čak i kada nikog nema na njenoj strani.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice