Nisu vam potrebne: 3 tipa prijateljica kojih biste se trebali riješiti što prije

Ovo su tri tipa prijateljica koje bez trunke grižnje savjesti možeš odmah ostaviti u prošlosti i tri koje trebaš čuvati zauvijek!

Ona koja stalno trača Ovo je ona cura koja zna SVE. O svima. I jedva čeka da ti sve istrača prvom
prilikom. Iako te ponekad zabavlja svojim blesavim pričama i otkrićima, budi oprezna jer kod ovakvih tipova ljudi vrijedi jedno pravilo: tako kako tebi priča o drugima, tako i drugima priča o tebi. I ni trenutka nemoj sumnjati u to…

S druge strane, onu frendicu koja te svakim novim susretom sve više i više inspirira i budi u tebi divljenje – to je cura koja u tvoj život unosi ljubav i sreću. Čak i ako nemate slične ciljeve ili životne puteve, drži ovu prijateljicu u svom životu jer će ti upravo ona pomoći pametnim savjetima i idejama koje ti mogu okrenuti život naglavačke.

Ne treba ti: Ona koja je uvijek negativna Ok, da budemo jasni – svi imamo dane kada se osjećamo loše, potišteno i depresivno. Naravno, kome ćeš se u tim danima pojadati ako ne svojim prijateljicama. Ali ako imaš osjećaj da se tvoja prijateljica jada, žali i kuka apsolutno svaki put kad se vidite, vrijeme je da se okružiš ljudima koji su pozitivniji i koji u tvoj život unose više pozitivne energije.

Zato ti u životu treba jedna Cheerleadersica, odnosno prijateljica koja te svaki put podrži, osnaži i napuni energijom. Ona je tvoj najveći fan i ne propušta priliku da te pohvali za sve što si postigla u životu. Čak i ako ti se ponekad čini da pretjeruje, prihvati svaki njezin kompliment sa zahvalnošću jer ona to stvarno i misli. I slobodno joj uzvrati istom mjerom!

Ne treba ti: Ona koja se stalno s tobom natječe Malo natjecateljskog duha nikome ne škodi u životu, ali ako imaš osjećaj da je svaka tvoja priča, potez ili uspjeh samo okidač kako bi se tvoja prijateljica nadmetala s tobom – imaš ozbiljan problem pred sobom.

Ovo nikako nije zdravo i definitivno nije vrijedno truda. Vjeruj nam. Ono što ti treba u životu jest prijateljica koja se tvojim uspjesima ponosi kao da su njeni. Uopće nije važno koliko dugo ste prijateljice, važna je snažna veza koja vas povezuje.

Izvor: Infopult