Nježnog srca i STRASTVENA u ljubavi : Ovakve žene ti se dogode JEDNOM u životu !

Sjećaš li se, bila je sve što si oduvijek htio; nježna dama, strastvena u ljubavi, druga polovina sa sijajućim osmijehom, jednostavna žena koja zna kako obožavati.I voljeti.Snažno.Strastveno.Beskrajno.

Ove žene se dogode jednom u životu!Došla je u tvoj život s razlogom.

Nemoj je pustiti.

Ako je voliš, nemoj zaboraviti zašto si se zaljubio u nju.

Ako je voliš, prihvati je kakva jest.Nemoj pokušavati promijeniti nešto na njoj jer je savršena baš onakva kakvu je Bog stvorio.Sa svim svojim slabostima i snagama, borama i sijedima.Sa svim njenim savršenim nesavršenostima, ona je stvorena da da ljubav i bude voljena.

AKo je voliš, tretiraj je onako kako to i zaslužuje.Način na koji se voli svako ljudsko biće.Ništa manje, ništa više.

Ako je voliš,  ne dozvoli joj da požali ono vrijeme koje je provela s tobom.

Ako je voliš, voli je s strpljenjem i posvećenošću.Neka bude jedina žena u tvom životu.Budi vjeran.Ako je voliš, daj joj ključeve od svog srca.Otvori ta teška vrata svojih najdubljih tajni.

Ako je voliš, nemoj je rasplakati.

Ako je voliš, nauči nešto novo o njoj svakog dana.Žena je galaksija.Nikada se ne završava.Nikada nije potpuno otkrivena.Budi gladan i žedan za znanjem.Istražuj ovo nevjerovatno stvorenje.

Neka te mašta vodi.Neka tvoja znatiželja donese malo uzbuđenja i radosti tvojim očima.Kao dan kada si ju upoznao.Kao sve one zvjezdane noći.

Ako je voliš, nemoj je tretirati kao da je obična.

Ako je voliš, nemoj joj slomiti srce.Nemoj se igrati s njenom krhkom prirodom.Ovo srce i dalje diše.I dalje kuca.Za tebe.Za sve kroz šta ste prošli.Nemoj biti razlog zbog kog će zamrziti ljubav.

Ako je voliš, nemoj dozvoliti da prava ljubav izblijedi.Prava ljubav je zauvijek.Prava ljubav vodi ljude na rast.Zajedno.

Ako je voliš, daj joj do znanja da nikada nećeš odustati od ljubavi.Uzmi njenu ruku, vodi je na putovanje do Mjeseca.Do zvijezda.Do beskrajne vječnosti dva nježna srca.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.

One Comment