/Objašnjenje Tom Henksa za njegov 27 godina dug i ‘netaknut’ brak

Objašnjenje Tom Henksa za njegov 27 godina dug i ‘netaknut’ brak

Kada su Tom Henksa pitali na crvenom tepihu , zašto je njegov brak sa Ritom Wilson ‘nedodirljiv’, glumac je imao poprilično jednostavan odgovor.

Pa u čemu je njihova tajna?

On i njegova supruga su se vjenčali ”Zbog svih onih pravih razloga”.

”Kada smo se prvi put vidjeli , definitivno je postojala neka vrsta :”Hej , ovo je to mjesto!’ Osjećao sam to u svakom trenutku, ” govori Hanks.” Mislim da je krajni rezultat da smo se vjenčali iz svih onih pravih razloga.”

Šta su ti pravi razlozi, Hanks još nije siguran, ali ono što je sigurno jeste da se  on i Rita ‘sviđaju’ jendo drugome, rekao je za People Magazin.

”Želio bi da postoji tajna, znate.Mi se samo dopadamo jedno drugom.Tu počinjete.”

Unatoč mišljenjima da je brak težak posao, Hanks, koji promoviše svoj novi film ”Sully”, kaže drugačije.

Da, nekada život ide putem beskrajne radosti i sreće.

Ali zbog ljubavi koju on i Rita imaju jendo prema drugome, životne prepreke su mnogo lakše da se prijeđu i pomažu im da se više zbliže.

”Život je jedna prokleta stvar iza druge i zapravo je mnogo ugodnije biti u mogućnosti otići kući nekome sa kim volite da provodite vrijeme”, kaže on.

Jasno je da , ako postoji tajna uspješnog braka, onda ona ima veze s ljubavlju, podrškom i spremnošću da nadvlada prepreke zajedno.

 

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.