Onaj ko laže supruzi – Laže i ljubavnici: Kako prepoznati da je zauzet ili oženjen a da to krije

Često se dešava da žena uđe u vezu sa muškarcem a da ni ne zna da on ima vezu sa drugom ženom.

Ponekad muškarci varaju svoje žene, zabavljajući se sa strane. Ponekad ljubavnice znaju za njihovu bračnu situaciju, a ponekad su i same ljubavnice u zarobljeništvu laži. U tom slučaju one ni ne znaju da su ljubavnice i u vezi su sa čovjekom koji ima djevojku ili ženu.

To se dešava češće nego što mislimo, zato je važno znati prepoznati da se nalazite u takvoj situacijii. Tajni sastanci: Oženjeni muškarac će se truditi da se ne pojavljuje s vama u javnosti ili u blizini svog mjesta stanovanja, kako ne bi sreo neželjene poznanike. 

Takođe, verovatno vas neće upoznati sa rođacima i bliskim prijateljim. Glavni razlog za to je jer se plaši da bi neko mogao nešto izlanuti. Takođe često govori da nije mnogo na društvenim mrežama i ne želi da održavate kontakt tamo. 

U takvim slučajevima jednostavno vas ne dodaje za prijatelja, a da ne spominjemo objavljivanje zajedničkih fotografija. Misterioznost: Budući da je u vezi, takav muškarac neće pričati o svom životu, već će se radije fokusirati na vaše priče. 

Možda će vas na početku oduševiti to što vas pušta da pričate i što tako pomno sluša ali on to ne čini iz dobrih razloga. Ovu tehniku koristi kako ne biste dobili nepotrebne informacije. Prikrivanje telefona: Muškarac koji nešto mulja će uvijek držati telefon kod sebe.

A za razgovore će se preseliti u drugu sobu kako ne biste previše čuli. Izbjegavanje određenih tema: Nikada nećete čuti da se priča o zajedničkoj budućnosti. Ako čak i podijeli svoje planove, vjerovatno nećete biti uključeni u njih.