Oni su SAMOUVJERENI i POŠTUJU žene : 8 Načina na koje su muškarci koji NE VARAJU drugačiji od ostalih

Varanje je beskrajna bol za mnoge ljude koji žele da imaju iskrenu ljubav i neki ljudi se osjećaju potpuno uništeno nakon što su prevareni.Istina je, varanje nije samo ograničeno na muškarce – i žene to rade.

Međutim, najčešće to pripadne muškarcima i često možete čuti izreku ”svi muškarci su isti”.Ali da li su ? Hvala Bogu pa nisu.

1.Razvijeniji su izvan primarnog nagona

Seksualna privlačnost, podsvjesna želja za reprodukcijom, i tako dalje, su primarni nagoni koji su programirani u naše mozgove za nastavak ljudske rase.I možda ste čak čuli da monogamija nije prirodna za ljude.

Bilo kako bilo, ovi muškarci su se razvili izvan svega toga i znaju da je povezanost koju mogu stvoriti sa nekom osobom  mnogo bolja od seksa.Za ove muškarce, monogamija je izbor koji rado prave.

2.Nemaju potrebu da broje svoje seksualne partnerke

Nesigurnost koja izbija iz muškaraca koji varaju je ista ta koja ih tjera da misle ako imaju više partnerki da će biti ”veći” muškarci.Ovo je djetinjasto i muškarci koji ne vole varanje znaju to.Imaju samopouzdanje koje im je potrebno i nemaju potrebe da broje partnerke da bi se osjećali bolje.

3.Cijene svoju reputaciju

Integritet je jedna od najvažnijih osobina koju ovi muškarci posjeduju.Ili će biti sa osobom koju vole ili će im otvoreno reći kada stvari ne idu.

4.Nisu kukavice

Dobri muškarci će uvijek pronaći način da razgovaraju o problemu koji se pojavljuje u vezi ili jednostavno priznati da više nisu zaljubljeni i da bi najbolje bilo da svako krene svojim putem.

5.Cijene ono što imaju

Mnogi muškarci uzimaju svoje veze zdravo za gotovo.Pa, ne i ovi momci – oni cijene vezu i osobu sa kojom su.

6.Poštuju sebe i svoju vezu

Varanje partnera znači nedostatak poštovanja ne samo za tu osobu nego i za cijelu vezu.Muškarci koji ne vole varanje znaju da je varanje nepoštovanje svakog elementa veze u kojoj biraju da budu .

7.Cijene ljubav više od zadovoljstva

Ljubav je najviši nivo povezanosti, i dobri muškarci znaju da nema ništa bitnije od ljubavi.Nikada se neće zadovoljiti sa brzim i lako zaboravljivim iskustvom, posebno ako to znači žrtvovanje osjećaja koje imaju za tu jednu posebnu osobu u svom životu.

8.Varanje je gubitak vremena

Ima toliko načina da potrošite vaše vrijeme, i ovi muškarci ne smatraju varanje kao jednom od opcija.Istina je, svi smo toliko zauzeti – pa zašto trošiti dragocjeno vrijeme radeći stvari koje ne donose dugotrajnu radost?

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.