Onoo što je suđeno da bude tvoje, nikada te neće napustiti

U ovom trenutku konačno bih mogla reći da sam doista iskrena s mojim životom i takav osjećaj za mene je najveće dostignuće do sada. Slično tebi, prošla sam kroz mnogo borbi i bitaka u životu i biti sretan u životu nema nikakve veze s odsustvom poteškoća.

Moj život je još uvijek pun sranja, izazova, neuspjeha i promjena; ali istinski sam sretna. Ta je proturječnost bila prilično zbunjujuća za mene, ali moglo bi imati smisla sve to nakon što se vratim na ono što sam učinila ovih proteklih mjeseci. Ovaj put, neću vam reći da budete zahvalni, iako je to jedan od ključeva budete sretni.

Kad sam se vratila natrag, shvatila sam da bih mogla biti sretna zbog svog života jer sam ostavila stvari koje nisu bile namijenjene meni i bila sam pažljiva da pustim da sve ide onako kako bi trebala biti.

Prije nekoliko mjeseci mnogo sam puta bila razočarana životom. Neke prilike o kojim sam sanjala jako dugo su propale, nisam se mogla uklopiti u radno okruženje za koje sam mislila da je idealno, i neki od mojih voljenih su me ostavili jer su nam se putevi jednostavno razilazili.

Bila sam depresivna, zbunjena, i moja vjera u život nigdje se nije vidjela. Pokušala sam sve popraviti i sabrati se zajedno, ali život nije bio bolji. Do jednog trenutka kada sam se odlučila zaustaviti.

Ako mi život ne daje ono što sam uložila u svoje najbolje napore, onda te stvari nisu bile namijenjene meni; možda, zaslužujem bolje od svih onih stvari koje su nestale.

Počela sam dopuštati da se moj život razvije sam po sebi. U početku nije bilo lako, ali počela sam smanjivati ​​svoja očekivanja prema životu dok sam pokušavala prihvatiti stvarnost i razočaranja.

Znala sam da sam tu i tamo razbijena, ali odlučila sam napraviti ogromne odluke sve odjednom; Prekinula sam svoj posao i ostavila nekoga koga najviše volim, jednostavno zato što je emocionalno zlostavljao moju dobrobit. U tom sam trenutku razbijala ciklus, što me natjeralo da trpim, i to je postalo jedna od najnižih točaka u mom životu. Teško je ponovno ustati, ali iznenađujuće, ustala sam.

Nakon te teške prekretnice počela sam izbacivati neke otrovne ljude iz mog života i počela sam težiti stvarima koje volim, umjesto da slijedim one standarde uspjeha društva. Polako, ali sigurno, pokušala sam se otvoriti za stvari koje život ima za ponuditi bez prisiljavanja da se to dogodi.

Iznenađujuće, sada imam posao u tvrtki koja mi daje slobodu da radim ono što volim, susrećem bezbrojne inspirativne i velikodušne ljude na putu, i ja sam pronašla nekoga novog za ljubav.

Vidiš, ponekad kad pokušaš dopustiti da se sve dogodi onako kako jest, Svemir će ti pokazati najbolji način. Većinu vremena previše smo opsjednuti dobivanjem stvari koje smo nekad mislili da su nam idealni i dobri, dok su zapravo sve te stvari loše za naše živote.

Prisiljavanje onoga što nikad nije bilo suđeno biti tvoje samo će vas povrijediti. Morate imati vjeru da će svaki gubitak voditi do drugih stvari koje su vam bolje. Da ne spominjemo da se ne morate brinuti o onima koji su vas ostavili iza sebe, jer oni koji vas uistinu vole uvijek će ostati uz vas.

Na kraju dana morate uvijek zapamtiti da ono što je suđeno da bude vaše nikad neće otići.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.