Osim da se UDAJU i RODE djecu, žene imaju mnogo više životnih ciljeva a OVO su neki od njih

Desetljećima je jedina dužnost žene bila vjenčati se i imati bebe , da nastave u porodičnoj krvnoj liniji.Sada su se stvari promijenile, žene se potiču postavljanjem većih ciljeva za sebe koji su izašli izvan normalnih standarda koje su im postavili prošli naraštaji.

1.MOTIVISANA JE DA DOBIJE DIPLOMU

Žene potiču same sebe u svoje obrazovne karijere.Pohađaju fakultet, primjenjujući svoje obrazovanje na način koji će se bolje baviti preofesionalnom karijerom u budućnosti.

2.ŽIVE NEZAVISNO

Vrijeme je da budete malo samostalne.

3.KONKURIŠU ZA POSAO IZ SNOVA

Nakon godina školovanja, vrijeme je da pronađete svoj posao iz snova! Zvuči mnogo lakše od stvarnosti.Ključ je pronaći ono što želite učiniti i ići za tim.

4.IMAJU SVOJE AUTO

Ovo je još jedan važan korak u odraslom životu…kupiti svoj prvi automobil!

5.IMAJU KUĆNOG LJUBIMCA

Jeste li imali kućnog ljubimca kada ste odrstali? Kao oblik odgovornosti, mnoge žene dovode kućnog ljubimca u svoj dom daje im osjećaj dužnosti i brige za nekoga osim za sebe.

6.PUTUJU SVIJETOM

Vrijeme je da idete u avanture! Odmaknite se od ”porodičnog odmora” vrijeme je da krenete u istraživanje, počevši provjeravati vaš poppis želja.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.