Osim LJUBAVI, ovo su stvari koje MORATE imati u vezi da bi bila USPJEŠNA

Prava ljubav je drugačija od svega što se događa u našem svijetu, aslijedeći ove savjete koje smo napisali u nastavku pomoći će vam da postignete stanje sklada koji mnogi jednostavno ne mogu.

1.POŠTOVANJE

Poštovanje je temelj svakog odnosa.To je prvi uslov prije neko uđete u vezu sa nekim.Nijedna žena ne bi trebala biti s čovjekom koji ne poštuje žene .

2.KOMUNIKACIJA

Iako je poštovanje cigla i žbuka same veze, komunikacija je ključna za određivanje je li osoba s kojom ste prava osoba.Morate imati povjreenja u osobu s kojom ćete biti otvoreni za slušanje onoga što morate reći.

3.ZABAVA

Posebno za mlađe parove, rutina može biti smrtonosna za vezu.Ako imate otvorenu komunikaciju , bit ćete u mogućnosti pričati sa vašim partnerom o tim stvarima, predložiti nove ideje, nove avanture ili nove uzlaske.

4.ISKRENOST

Iskrenost je jedna od najtežih stvari u životu, jer neke stvari o kojima trebate biti iskreni mogu boljeti.Stvari koje vaš partner radi će skoro uvijek uticati na vas, i ono što utiče negativno, morate biti sposobni komunicirati o tome otvoreno i iskreno.

5.ZAJEDNIČKE VRIJEDNOSTI

Ne morate biti iste religije, iste političke opredeljenosti ili se slagati oko tako nekih stvari.Ali morate imati zajedničke vrijednosti.

6.CILJEVI

Vaši ciljevi ne moraju biti veliki.Budite otvoreni i jasni o tome šta želite u svom životu i svojoj vezi.

7.DOGOVORENI USLOVI

Ništa ne ometa vezu brže od dvije osobe koje nisu spremne postaviti uslove, granice i ograničenja jedno s drugim.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.