Ova srceparajuća priča će vas naučiti zašto je moć zahvalnosti izvor Božanske energije

Razmjena zahvalnosti i ljubavi ima iznenađujuće ogromne moći nad svakim ljudskim bićem i svemirom kao cjelinom. Kao što već znate sve je povezano, tako su i naši osjećaji i energija koju širimo.

Da biste to saznali, samo morate pročitati jednu zanimljivu priču Sarah Prout gdje dijeli svoje lično iskustvo koje je zapravo promijenilo njen život. Pokušajte:

Prije nekoliko dana u žurbi sam se vratila u ured, ali morala sam natočiti gorivo u automobil. Skinula sam kreditnu karticu i vidjela malu poruku koja je glasila: “Potraži blagajnika.”

Uh. Moja razina strpljenja odmah se smanjila. U skoro 9 mjeseci trudnoće i ograničenon vremenu, nisam htjela ulaziti u trgovinu, čekati, razgovarati i platiti.

Na ulazu, krezavi čovjek mi je pridržao vrata da uđem, bilo je tako slatko. Imajući ogroman stomak čini ljude pristojnijim i obazrivijim, to je sigurno.

“Koliko još imate do poroda?”, Upitao je blagajnik.

Rekla bih da je tip bio u ranim tridesetim. Nije rekao ni riječi osobama koje je uslužio prije mene.

“Krajem decembra”, odgovorila sam.

A onda je rekao nešto što me natjeralo da shvatim zašto mi se kartica nije učitala na pumpi. Trebala sam biti tu u toj trgovini u tom trenutku.

“Moja žena i ja izgubili smo trudnoću u posljednjih 10 tjedana. Bilo je tako teško to podnijeti. Iskreno, jedan od najtežih gubitaka mog života. Oboje smo bili jako tužni, pogotovo moja supruga. “

Moje srce je potonulo. Osjećala sam njegovu bol, a također sam znala da je moj stomak bio podsjetnik na to.

“Žao mi je. Znam kako je to, stvarno. Izgubila sam 6 beba, ali ovo je broj 4 za mene. Doktori su mi jednom čak rekli da će biti nemoguće da imam svoje dijete.”

Pogledao me u potpunom šoku.

“Šest gubitaka? Kako ste to podnijeli? Kako ste imali snage nastaviti pokušavati? “

Sarah nastavlja priču priznavajući koliko je važno da ona vidi da je slučajni tip na benzinskoj pumpi pokazao zanimanje i barem malo empatije za gubitkom totalnog stranca. To joj je pokazalo zahvalnost, a njezina zahvalnost joj je davala snage da nastavi i postaje jača osoba.

Danas je uspješan pisac, ali njezina snaga bila je u njenom samopoštovanju i ZAHVALNOSTI. Unatoč svemu, bila je i zahvalna je na svom životu i poziva nas sve da slijedimo njezinu energiju i motiviramo se zahvalnošću i poštovanjem – prema sebi, a zatim prema prirodi i svim drugim ljudima i bićima na ovom planetu.

Zapravo, većina nas pada u tešku depresiju ili krivi druge zbog onoga što nam se dogodi. Nitko zapravo ne želi vidjeti svijetlu stranu kad je najteže i to je naš veliki problem. Isto tako, kad stvari dobro napreduju, nikada ne uzmemo u obzir negativne aspekte i moguće neuspjehe. Zbog toga, neočekivani kvarovi izgledaju kao kraj svijeta većini ljudi.

Ključ je pronaći ravnotežu u svemu – ta se ravnoteža naziva zahvalnost, ili barem jedna od ključnih komponenti za osiguravanje ove ravnoteže. Pokušajte živjeti ovako i potpuno ćete kontrolirati svoj bijes, više ćete se ispuniti sa sobom i osjećati ćete se udobnije unutar vaše kože. Za ostalo – neka magija radi!

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.