Ovako izgleda vjeran muškarac

Odan čovjek čini da se osjećate kao najljepša žena u svakoj sobi. Nikad vas ne thera da sumnjate u sebe. On vas potiče da se volite.

Odan čovjek vas voli više od seksa. Cijeni vas zbog vaše pameti , vašeg smisla za humor, osobnosti skrivene ispod vaše kože. On uživa provoditi vrijeme s vama, čak i kada ste potpuno pokriveni. On vjeruje da je intimnost više od uzimanja golog tijela.

Odan čovjek misli o vama, čak i kada niste u blizini. Šalje poruke dok je van sa svojim prijateljima. Čuje se sa vama tijekom dana kako bi bio siguran da ste dobro. On vam daje pozornost svaki dan, ne samo kada ste u istoj sobi.

Vjeran čovjek vas pokazuje svijetu. On vas uvodi u svoju obitelj. Izvodi vas na piće sa svojim prijateljima. On vas dovodi na poslovni događaja gdje svi njegovi suradnici već znaju vaše ime.

Odan čovjek ima moral. Ne vjeruje u laganje, varanje ili manipulaciju. Kad god čuje o nekom prijatelju ili slavnoj osobi koja je bila nevjerna, nikada ne daje izgovore za njih. Izražava svoje razočaranje, jer ne vjeruje da itko zaslužuje biti prevaren.

Odan čovjek nikada ništa ne skriva od vas. On vam daje potpunu turneju po njegovoj psihi. Omogućuje vam da vidite njegove ružne strane. Ne morate ga gnjaviti da biste dobili odgovore od njega. Ranjiv je s vama. On vam daje sve informacije koje tražite da čujete. Nikada ništa ne skriva, pogotovo njegovo srce.

Odan čovjek je netko kome možete vjerovati. Kad prođe kroz vrata kasnije nego što ste očekivali, ne brinite se što bi se moglo dogoditi kada je otišao. Znate da ništa nije skrivao. Znate da je bilo previše prometa, njegov šef ga je držao da radi više sati, ili je izgubio pojam vremena sa svojim prijateljima. Ništa se ne može paranoidno pričati kad se radi o njemu jer vjerujete da vas nikada neće povrijediti. Ni za milijun godina.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.

2 Comments