Ove 4 stvari je najbolje da zadržite za sebe !

Ponekad, vi želite da kažete nekoj osobi sve. I ponekad  se nalazite u situaciji gdje se kajete za to što ste rekli. Nije mudro odavati male detalje vašeg života svakome; stvari se mogu proširiti za koje ne želite da dijelite sa svijetom, ko zna koliko će istina mutirati kada se prenosi od osobe do osobe.

  1. Vaši Ciljevi

Vaši ciljevi su intimniji više nego što mislite, pogotovu ako ukazuju na vašu kreativnost ili intelektualne vrijednosti. Nebiste trebali razglašnjavati vaše ciljeve dok vam put za njih nije čist.

Držite ih kao tajne i osigurat ćete da su zaprave vaši, i tako spriejčavate druge ljude da vam kradu ideje ili vaš posao. Vaši ciljevi su vaši; ne dozvolite da neko sa spolja utiče na njih ili da ih uznemirava.

  1. Porodične sukobe

Nikada ne dolazite do druge osobe sa pričama o vašim porodičnim sukobima. Ne samo što je to nepošteno prema vašoj porodici, već i nikad ne možete znati koliku moć te informacije mogu da imaju u rukama nekoga ko nije dio toga. Problemi u porodici se trebaju riješavati sa porodicom, ni sa kim drugim.

  1. Vaše filantropske nagone

Pomagati drugima je dobar način da se provodi slobodno vrijeme, ali pričanje o tome nije.

Čim počnete da govorite ljudima koliko ste vi dobrotvorni, tu se onda radi o načinu na koji vi sebe prikazujete javnosti, a ne o dijelima koje vi radite. Iako niste mislili da se pravite važnim, ljudima oko vas će to izgledati tako.

  1. Fizičke aktivnosti

Ova tačka je velika. Nažalost, na ovome svijetu ne postoji mnogo ljudi koji cijene fizičke aktivnosti zbog zdravlja, zato razgovaranje o tome može da bude zeznuto. Nema ničega pogrešnoga u fizičkoj spremnosti ili provođenja vremena radi poboljšanja sopstvenog zdravlja, ali ako pričate previše o tome, pogotovu sa ljudima koji nisu fizički razvijeni, onda to može da se čini kao da ste uobraženi.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.