Ove stvari muškarci nikako NE VOLE na ženama, ali mnoge od njih to SVAKODNEVNO rade

Žene su poznate po tome da se više trude od ostalih oko svog fizičkog izgleda, kako zbog sebe tako i da izgledaju atraktivno s ciljem da privuku pažnju suprotnog spola.

Iako je to sve s dobrim namjerama , ovde je 9 stvari koje muškarci smatraju neprivlačnim na ženama :

1.Previše šminke

Razumijemo da žene vole šminku, ali ponekad mogu pretjerati.Muškarci su rekli da preferiraju prirodniji izgled, umjesto da vide slojeve šminke na vašem licu.

2.Slaba lična higijena

Ne mislim da je voo potrebno objašnjavati.Bez obzira da li ste muško ili žensko, uvijek biste trebali održavati ličnu higijenu.

3.Arogantnost

Uzmite si vremena da slušate šta druga osoba ima za reći;monopolizirati razgoovr kada ste an sastanku je nepoštovanje, stoga i neprivlačno.

4.Kada ne možete održavati konverzaciju

Jaka i sigurna žena koja može voditi razgovor uvijek je privlačna.To je znak inteligencije, prije svega.

5.Vrijeđanje bivšeg

To samo navodi da ste još uvijek opsjednuti njim i možda ga niste preboljeli.

6.Drama

Tračanje o ličnim životima drugih ljudi, bez obzira jesu li vaši prijatelji ili samo ljudi koje poznajete, to nije idealna tema za konverzaciju na sastanku.Ili razgovarati o vlastitoj drami.

7.Previše nametljive

Nemojte ih puno zivkati i slati im poruke nakon sastanka.Možete i trebate ostati u kontaktu, ali nemojte ih previše gnjaviti.

8.Kratak temperament

Zadnje što želite na stastanku je da vaš partner misli da ste ljuti bez razloga.Pokušajte ostati smireni.Ako se ne slažete s njima na bilo koju temu tokom razgovora, pokažite to smireno umjesto da se ljutite.

9.Neljubaznost

Jednostavno, budite svoje i budite dobre.Nemojte biti zahtjevne, budući da ne želite izgledati nepristojno.Budite ljubazni prema njima i rpema svima oko vas.Muškarci vole kada su žene drage i nježne, bez obzira da li je to prema njima ili osobi koju ste tek upoznali.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.