OVE stvari vam se počnu DOGAđATI kada počnete PRATITI svoju INTUICIJU

Možda ćete se osjećati kao da težite za nečim višim, ili određenom dijelu vas ne možete pristupiti.Ponekad kada se radi o ituitivnosti, može se ćiniti kao da gubite zamišljenu bitku sa sobom na onome što mislite da je prava stvar za učiniti.

1.Samootkrivanje

Jedan od glavnih razloga za poboljšanje vaše intuicije jest da možete ostvariti svoj puni potencijal u životu kao osoba i u cjelini.Nakon što dobijete samootkrivenost o tome šta boste trebali raditi kako biste postigli svoje ciljeve, vidjet ćete da vam intuicija može pomoći na više načina.

2.Sveukupno zdravlje

Imajući moćnu intuiciju može spasiti i vaše zdravlje.Sa snažnom intuicijom, možete napraviti dogovarajuće odluke o tome šta je najbolje za vaše tijelo i mozak.

3.U mogućnosti pomoći drugima

Sa sjajnom intuicijom možete napraviti izjave na temelju istine za svoje prijatelje.Možete im pomoći da donesu pravu odluku ili dati im pravi savjet o nečemo s čim se u to vrijeme bore.

4.Povećanje novca

Imajući bolji smisao u vašoj intuiciji može se bukvalno isplatiti.Omogućit će vam šptreban uvid da odlučite hoćete li poduzeti određene prilike ili šanse.

5.Bolji odnosi

Sa sjajnom intuicijom, lako možete uočiti ko je pravi a ko ne.Možete vidjeti za sebe ono što je pogrešno i ispravno u odnosima sa drugima.

6.Možete sačuvati novac

Uz bolju intuiciju, možete i sačuvati više novca.Možete donijeti pravu odluku o tome treba li ili ne treba kupiti nešto.

7.Štedi vam mnogo vremena

Vaša intuicija može vam uštedjeti ogromnu količinu vremena.Možete uočiti nesreću koja vam troši vrijeme i shvatiti bolji način da postanete produktivna osoba.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.