OVO SU ZNAKOVI DA ĆE VAM ON SLOMITI SRCE: I bez kristalne kugle možete predvidjeti budućnost odnosa

Prilično je jasno – ovih 7 znakova upućuje na to da će vam muškarac slomiti srce

Zar ne bi bilo divno kada bismo imali mogućnost otići u budućnost i provjeriti hoće li nam partner slomiti srce? No kako to ne možemo niti ćemo moći, postoji nekoliko jasnih znakova da vas očekuje upravo takav scenarij.

Govori vam da ne želi vezu
Najčešći znak da je muškarac emocionalno nedostupan jest kada vam kaže da ne traži ljubav niti ‘nešto ozbiljno’. To ga čini većim izazovom i tjera ženu da vjeruje da je, ako ga može učiniti ‘svojim’, posebna.

Ne želi raditi planove
Možda je opsjednut poslom, ima užurbani društveni život ili jednostavno nije spreman na kompromise te dijeljenje svog vremena s vama. Ako ste vi na dnu njegove liste prioriteta, onda to nije čovjek za vas. Drugim riječima, ponekad su znakovi emocionalne nestabilnosti znakovi da nije emotivno vezan uz vas. 

Igra toplo-hladne igrice
U jednom trenutku je lud za vama, u drugom hladan i otresit. Žene često rade grešku i smišljaju izgovore za takvog partnera. Onaj pravi vam to neće raditi.

Ne želi upoznati vašu obitelj i prijatelje
Ne zanimaju ga ljudi koje volite i s kojima provodite vrijeme, a posebno ne oni koji vas upozoravaju da on nije čovjek za vas. Također, nikada ga niste čuli da vas oslovljava s ‘moja djevojka’, već vas baš uvijek naziva imenom.

Skriva telefon
Kada ste zajedno, njegov telefon je rijetko na vidiku. Također, kad god mu dođe poruka ili poziv, on se uznemiri. Ovo može biti znak upozorenja da on ili nije emotivno dostupan ili je moguće da je to poziv neke druge osobe koja je u njegovom životu. 

Previše fantazira
Ako svog partnera često čujete kako radi razne planove u vezi vas, poput večere s prijateljima, putovanja, upoznavanja s obitelji, ali nikada ne učini konkretne korake da se to dogodi, to je veliki problem. To znači da ste u vezi sa sanjarom koji govori prave stvari samo kako biste ostali uz njega. No snovi neće postati stvarnost!

Još uvijek je u kontaktu s bivšom
Ako se dogodi da priča o svojim bivšima ili provodi vrijeme s njima, budite na oprezu. Nažalost, sve dok pupčana vrpca s osobom iz prošlosti nije emocionalno i fizički prerezana, vaše šanse da mu se emotivno približite su male ili nikakve.

Izvor: Sensa