Ovo su znakovi koji ukazuju na to da nekome nedostajete

Mi stvaramo mnoge odnose , emocionalne i duhovne veze kroz naš život.

Oni su samo normalan dio funkcionalnog života i služe samo za obogaćivanje iskustva življenja.

Kada odnos prestane biti njegovan i oslabi, možemo doživjeti neke duhovne povratne informacije u energijama ovog odnosa.

I dok god ta veza i dalje postoji, još uvijek imamo pristup osjećajima i emocijama druge osobe.

Ovaj mehanizam prenosa je najsnažniji kada druga osoba razmišlja o nama i ima snažnu emocionalnu reakciju – nedostajemo im.

Ali koji su znakovi da nekome nedostajemo?

Neobjašnjive emocije

Mogli bismo doživjeti neobjašnjive emocije, posebno osjećaj praznine ili samoće koje se ne podudaraju s našim iskustvima.

Ti se osjećaji osjećaju strano – čak se ne mogu osjećati kao energični potpis nekoga koga poznajemo.

Ako je to slučaj, onda se možda prilagođavamo energijskim vibracijama nekoga kome nedostajemo, prenoseći preko još neželjene duhovne veze.

Pojavljuju se u snovima

Kada nekome nedostajemo, to se rpenosi preko duhovne veze.

Ali kad spavamo, i sanjamo, možemo postojati na duhovnoj razini za vrijeme gdje se ti prenosi mogu manifestovati.

To bi se moglo prenijeti na nas kroz san o nekome kome nedostajemo.

Uopšte, što više sanjamo o njima, to oni više razmišljaju o nama, a ako im nedostajemo, takvi će se nastupi popratiti osjećajem usamljenosti ili praznine.

Doživljavamo sinhronost

Konačno, možemo doživjeti razdoblja sinhronosti.Neko kome nedostajemo može se početi pojavljivati na mjestima gdje se mi nalazimo, bez da znaju da smo tamo.

Ovo je način Svemira poticanja veza, uzrokujući da naše duhovne veze imaju kvalitet koji znači da smo magnetski privučeni jedni drugima.

Naši duhovni vodići to znaju, a kada nekome nedostajemo, nastojat će ih dostaviti na takav način, potičući nas da ponovo probudimo iskru u tom odnosu ako je to moguće.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.