Pevačica besna i razočarana: Ostaćeš upamćen samo kao bivši dečko Rade Manojlović

Ljubavni život Rade Manojlović oduvek intrigira javnost

Kada je ljubavni život Rade Manojlović u pitanju, poznato je da su njene veze privlačile pažnju javnosti. Jedna od tih veza je bila i sa čovekom iz sveta sporta, a reč je o Momiru Gajiću, sportskim menažerom.

Ljubavni život Rade Manojlović

Ata images

Ljubavni život Rade Manojlović nije bio bajkovit

Rada je govorila da su oni imali razmirica zbog njenog oblačenja i ljubomore.

– “Mi smo imali neka sporečkanja oko mojih minića i nekih slika u novinama, oko nekih koji me ljube u obraz… Moj posao ga je iritirao, nisam mogla da mu objasnim za naslove koji se pišu” – izjavila je pevačica jednom prilikom.

Njihova veza je bila dosta burna, a nakon kraha ljubavi, sportski menadžer nije imao baš lepe reči za pevačicu i istakao je da je Rada Manojlović dokaz da se nikada ne treba upuštati u vezu sa pevačicom.

Ljubavni život Rade Manojlović

ATA images

Ove reči su očigledno pogodile Radu pa mu je uzvratila istom merom:

– “Sa bivšim dečkom sam raskinula i ne bih mu dodatno poklanjala pažnju. Za mene je mrtav. Na tu priču bih stavila tačku, a on će ostati poznat kao „bivši dečko Rade Manojlović“ – rekla je tada.

Rada se osvrnula i na to kako je porodica njenog bivšeg dečka Momira nikada nije poštovala, posebno njegova sestra koja je za nju govorila da je folk pevačica sa sela.

– “Nikad me nije cenila ni poštovala. Mislila je da ih nisam dostojna, ja jedna obična folk pevaljka, i to sa sela. Kud ćeš gore! Ja sam njoj bila kriva što sam živa. Ona je kraljica, neka je živa i zdrava” – rekla je Rada jednom prilikom za medije.

Ljubavni život Rade Manojlović

Ata images

Danas je Momir u srećnom braku s Nevenom Ninković, s kojom živi na Floridi, gde radi kao košarkaški menadžer.