Danas postavite ova pitanja Svemiru: Očekujte snažan odgovor!

Dio mog jutarnjeg rituala je izgovaranje molitve i prizivanje božanskog vodstva.

Jutro obično započne tako što se osjećam povezano s vječnom istinom unutar mene, no kako dan prolazi, moj um počinje lutati i gubim tu vezu.

Ako ste poput mene i pokušavate održati komunikaciju s Bogom tijekom dana, ovdje su tri načina na koja to možete učiniti.

To su tri super-brza i jednostavna načina da se uskladite s božanskim tokom.Postavite pitanje svemiru

Vjerujem da uvijek dobijemo odgovor na svako postavljeno pitanje.

Ako tražimo konstruktivna životna pitanja, primati ćemo konstruktivne, životne odgovore.

Vrijedi i suprotno: ako postavljamo bezvrijedna pitanja poput:

“Zašto se to uvijek događa meni?!” postati ćemo svjesni kako nam život naizgled uvijek servira neočekivane događaje kada ih najmanje očekujemo.

Evo kako postaviti prava pitanja Svemiru koja će izazvati snažan odgovor:

Započnite pitanje s riječima što i kako.

  • „Kako moj odnos s mojim partnerom može napredovati i biti ispunjavajuć za nas oboje?“
  • „Što ne vidim u ovom izazovu u svom životu?“
  • „Kako mogu biti suosjećajnija prema ljudima koje susrećem?“

Obavezno navesti pitanje u pozitivnom smislu, samo pitajte ono što zaista želite. Okrenite dlanove prema van, zatvorite oči, svoj unutarnji pogled usmjerite na treće oko i onda postavite svoje pitanje. Otvorite svoje srce. Neka pitanje otplovi. Recite “hvala” i pustite ga da ode.

Odgovor će se pojaviti u nekom obliku ili formi. Mogao bi doći kao inspirativni citat kojeg ćete negdje pročitati, u obliku misli ili osobe ili prilike. Nemojte se opterećivati na koji način će vam biti odgovoreno i lakše ćete identificirati odgovor kada se pojavi.Otkrijte što širi vaše granice

Naša tijela stalno primaju poruke od Boga i pokušavaju nam ih prenijeti. Na neki način, oni su poput mape i mogu nam pokazati put ka našoj najvišoj službi. Potrebno je samo osluškivati tijekom dana, kao što slušate radio i skenirati svoje tijelo tražeći nove poruke.

Provjerite svoje tijelo baš kao što biste provjerili svoj telefon. To je osobito korisno ako imate problema sa svojom razinom energije.

Živimo nevjerojatno brzim tempom i lako možemo biti rastreseni zbog informacija kojima nas bombardiraju. Kako bi saznali kada trebamo odmoriti, a kada djelovati, korisno je obratiti pažnju na to kako vaše tijelo reagira na određene situacije.

Na primjer, ako imate običaj čitati u kafiću, ali nakon nekog vremena počinjete osjećati grč u tijelu, možda je vrijeme da pronađete drugo mjesto za čitanje omiljene knjige. Postanite svjesni što širi vaše granice i to činite, čak i ako vas plaši.

Činite manje onoga što vas uznemirava kako bi očuvali svoju životnu energiju i izbjegli pražnjenje svojih energetskih rezervi. Senzacije koje osjećate u svom tijelu su znakovi od Svemira koji vas vode prema vašoj sudbini.Izgovorite brzu molitvu

Ovo je jedan od mojih omiljenih načina da ostanem povezana s Bogom tijekom dana. Volim moliti dok stojim u redu u trgovini ili dok sjedim u gužvi ili dok kuham večeru. To je stvarno brz i moćan način prizivanja božanske milosti.

Ovo su moje tri omiljene molitve:

  • “Molim te, iskoristi me.”
  • “Predajem sve tebi.”
  • “Molim te, usmjeravaj moje misli i postupke.”

Kombinirajte neku od tih molitivi s toplom zahvalom i budite sigurni da ćete biti vođeni božanskim snagama, bez obzira s čim se trenutno suočavate.

Nije vam potrebno puno vremena pa čak ni miran prostor. Potrebna je volja da primite vodstvo i zdrava doza spremnosti da se predamo i tako možemo primiti smjernice koje smo tražili.

Elle Griffin / Izvor: overthemoonmag