Povezivanje sa Božanskim IZVOROM: Duhovna sila UNUTAR VAS

Duhovnost nije o povlačenju u stanje remisije.Radi se o predaji beskrajnoj boli i pronalaženju načina kako utonuti u ljubav i svjetlost.

Radi se o davanju božanskom izvoru, dopuštajući da pročisti naš um mržnje, zanemarivanja i ega.Svako ljudsko biće ima sposobnost povezivanja s ovim izvorom.

Samo izgubimo dijelove sebe na putu, prepustimo se našem egu i razbijemo linije komunikacije između nas i njega.

Dakle, kako možete učvrstiti svoju vezu s izvorom – to je nevidljiva snaga unutar vas – koja vas može voditi prema vječnoj ljubavi i svjetlosti?

Povezivanje s božanskim izvorom je jednostavan proces koji zahtijeva intenzivnije duhovne vibracije kako bi se uskladili s vibracijama božanskog.To se može postići na sljedeće načine.

Da biste duhovno uzletjeli, oslobodite se istih monotonih obrazaca vašeg života.Putujte na udaljenu lokaciju i uronite u nepoznate avanture.

Dajte si priliku rasti.Istaknite svoj um u novom okruženju kako bi naučili nove stvari.

Kada otkrijete više o sebi, duhovno se razvijate i počinjete vibrirati na višo frekvenciji.To povećava vaše šanse za usklađivanje s izvorom energije.

Dajte drugima oko vas slobodu da rastu.Ljudi oko nas bore žestoke bitke, pa čak ne dopuštaju da dobijemo vjetar njihovih situacija.

Nastavljaju gaziti sami, bez traženja pomoći.Umjesto da postanemo prepreka na njihovom putu, trebali bi ih potaknuti da izađu pobjednički iz njihovih mentalih ratova.

Ovo društvo čini veliki posao u pogoršanju života drugih.Nemojte biti takvi.Ako se želite povezati s vašim izvorom, morate najprije krenuti od slobodne veze s drugima oko vas.

Ova izvorna energija nam sve opskrbljuje, a ono što radimo kako bismo smanjili tuđu izvornu energiju ima uticaj i na nas.

Prestanite razmišljati i analizirati budućnost.Takođe prestanite davati moć svojoj prošlosti.Usredotočite se na vašu ljubav i pozitivnost ako želite iskoristiti energiju božanskog.

Ako imate toliko pozitivnosti u sadašnjem postojećem stanju, vaša će duhovna vibracija biti nebeska raketa i uskladiti se s božanskom energijom kosmosa.

Prekinite sve veze s manipulativnim i negativnim ljudima koji utapaju vaše samopoštovanje.Ne samo da vas bacaju na dno, nego i isisavaju vaš izvor božanske energije.

Prestanite bježati od ljubavi.Ponekad se povlačimo u tamne uličice i napuštene kuće unutar nas jer smatramo da ne zaslužujemo ljubav.

Takav mentalitet istiskuje vaš božanski izvor energije i zaustavlja vas od ispunjavanja života.

Povezivanje s božanskim izvorom zahtijeva stalnu borbu za održavanje vrijednosti ljubavi i suosjećanja.

 Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.